Στάθης Παναγιωτόπουλος – Οι διάσημοι σχολιάζουν την υπόθεση – «Είναι απαράδεκτο αυτό που έκανε»
2 years, 4 months ago
6

Σοκ και οργή επικρατεί στο πανελλήνιο μετά την αποκάλυψη ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δημοσίευση σε πορνογραφικές ιστοσελίδες ιδιαίτερες στιγμές και αυστηρά ιδιωτικό περιεχόμενο με την πρώην σύντροφό του χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.

Το θέμα έγινε αρχικά γνωστό μέσα από τα social media και γρήγορα πήρε τεράστιες διαστάσεις.

Στο Twitter επικράτησε πανικός και κατά την έναξη του «Ράδιο Αρβύλα» ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε ότι 58χρονος δεν ανήκει πλέον στην ομάδα ενώ άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο να σταματήσει εντελώς η εκπομπή.

Πήραν θέση οι διάσημοι

Εκτός από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, την αγανάκτησή τους γι΄αυτήν την αποτρόπαια πράξη θέλησαν να εκφράσουν και γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Δηλώνουν ότι «καλά έκανε ο Κανάκης και τον έδιωξε» και ζητούν «να μπει ένα τέλος στο φαινόμενο».

«Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Καλά έκανε ο Κανάκης και τον έδιωξε. Και εμείς διώξαμε έναν ηθοποιό επειδή έκανε κάτι ανάλογο», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

«Αυτό που έγινε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο συμβαίνει παντού», σχολίασε από την πλευρά της η Κατερίνα Πεφτίτση, ενώ ο Νεκτάριος Σκαμνάκης είπε: «Είμαι μαζί με τον Κανάκη σε όλο αυτό».

Από την μεριά του ο Περικλής Κονδυλάτος σημείωσε: «Είμαι αντίθετος στο να δημοσιοποιούνται προσωπικές στιγμές».

«Ο καθένας στην εποχή μας είναι δικαστής στον Άρειο Πάγο και δικάζει από τα social. Είναι γελοίο», τόνισε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Τέλος, ο Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν έκρυψε τον θυμό και την ενόχλησή του με όλο αυτό κατακρίνοντας το περιστατικό που του θυμίζει τα όσα είχε ζήσει η δική του σύντροφος, Ιωάννα Τούνη.

«Εγώ έχω τοποθετηθεί επί του θέματος επειδή έχει συμβεί στην κοπέλα μου. Εύχομαι αυτή τη φορά να θορυβηθεί περισσότερο ο κόσμος και να το ακούσουν πιο ψηλά. Επιτέλους να σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Είναι άνανδρο. Όταν βλέπουμε τέτοιους ανθρώπους να κάνουν τέτοιες κινήσεις με προσβάλλει εμένα σαν άντρα. Δε θέλω να το συνεχίσω γιατί είμαι λίγο συγχυσμένος σε αυτό το κομμάτι. Εύχομαι η κοπέλα να δικαιωθεί. Όσοι τυχόν έχουν κάνει τέτοιο πράγμα εύχομαι πραγματικά να το πληρώσουν γιατί κάποια στιγμή και αυτοί θα γίνουν γονείς», σημείωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις τους