Στάθης Παναγιωτόπουλος – Καταγγελία από τραγουδίστρια «καίει» τον παρουσιαστή
2 years, 4 months ago
6

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.  Από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου χωρίς την συγκατάθεση πρώην συντρόφου του, ο «Ασκός του Αιόλου» άνοιξε.

Οι καταγγελίες και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη και συγκλονίζουν.

Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια Χρύσα του συγκροτήματος Oceandvst κατήγγειλε πως όταν εκείνη ήταν γύρω στα 17 με 18 ο παρουσιαστής την ακολούθησε στις τουαλέτες και της έλεγε χυδαιότητες.

«Έτυχε να βρίσκομαι σε ένα beach bar μαζί με τους φίλους μου και περνούσαμε καλά. Την ώρα που καθόμασταν στο μπαρ έτυχε να πει ένα αστείο, στο οποίο ανταποκρίθηκα γελώντας και βρήκε το πάτημα να μου μιλήσει», είπε μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα».

«Καταλήξαμε σε διάφορες χυδαιότητες»

Στη συνέχεια περιέγραψε πως όταν εκείνη μπήκε στις τουαλέτες, μπήκε κι εκείνος, με την πρόφαση ότι έκανε λάθος και άρχισε να της κάνει ερωτήσεις για το όνομά της και άλλα διάφορα πράγματα. Όμως, η συζήτηση άρχισε να παίρνει άλλο μονοπάτι, όπως είπε η ίδια.

«Εν τέλει καταλήξαμε σε διάφορες χυδαιότητες, τις οποίες δεν μπορούσα να αποκρούσω εκείνη τη στιγμή», είπε και πρόσθεσε πως εκείνη την στιγμή ένιωσε φόβο και ήθελε να φύγει.

  • Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει η γυναίκα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου

Για καλή της τύχη εκείνη τη στιγμή στην τουαλέτα βρισκόταν μία φίλη της, με τον ΣτάθηΠαναγιωτόπουλο να φεύγει μόλις την αντιλήφθηκε. Ωστόσο, ο παρουσιαστής δεν δίστασε να πει μπροστά στους φίλους της ότι είναι πολύ κρίμα που βρίσκεται σε αυτή την ηλικία. Όταν εκείνη τον ρώτησε γιατί, εκείνος της απάντησε «για το προφανές».

Μετά από χρόνια συναντήθηκαν ξανά, στο στούντιο των «Ράδιο Αρβύλα»

Η Χρύσα βρέθηκε εκεί με την μπάντα της και η αμηχανία από την μεριά του παρουσιαστή ήταν εμφανής.

«Δεν ήθελα να πάω στην εκπομπή για αυτό τον λόγο. Παρ’ όλα αυτά, έκανα την υποχώρηση γιατί θα είχε όφελος για την μπάντα μου. Εντόπισα μία αμηχανία στο πρόσωπό του».

«Αισθάνθηκα την ανάγκη να εξωτερικεύσω τα συναισθήματά μου γι’ αυτό που είχε συμβεί σε μένα, για να δει ο κόσμος ότι δεν είναι μόνο αυτό που έκανε. Δεν ήμουν μόνο εγώ ή η κοπέλα που έβγαλε το βίντεο», είπε. «Δεν έχω κάτι να του πω. Αισθάνομαι μόνο απέχθεια για αυτό τον άνθρωπο. Επειδή καμία δεν είναι μόνη, τώρα είναι η στιγμή για όποια έχει την ανάγκη, το θάρρος, να μιλήσει».

in.gr