Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σοκάρουν όσα αναφέρει ο ακτιβιστής που έφερε στο φως την καταγγελία
2 years, 4 months ago
6

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται από χθες στο επίκεντρο έπειτα από τις αποκαλύψεις για revenge porn, δηλαδή για διαρροή βίντεο και φωτογραφιών πρώην συντρόφου του σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Την καταγγελία έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης ενώ στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε από τους Ράδιο Αρβύλα.

 

Μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό”, ο Ηλίας Γκιώνης περιέγραψε πώς τον πλησίασε η κοπέλα που έκανε την καταγγελία. “Ήθελε βοήθεια γιατί φέτος όταν ξεκίνησε η εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα και τον είδε στην τηλεόραση, ξύπνησε πάλι μέσα της όλο αυτό που έχει συμβεί, γιατί δεν έχει τελειώσει – δεν έχει εκδικαστεί και είναι σε μία ψυχολογική κατάσταση που δεν της έκανε καλό” σημείωσε ο Ηλίας Γκιώνης.

Όπως εξήγησε, από τη στιγμή που συναντήθηκαν μέχρι τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η καταγγελία, μεσολάβησε ένα διάστημα καθώς η κοπέλα ήταν αρκετά φοβισμένη και είχε ενδοιασμούς.

Όπως είπε, χρειάστηκαν τρεις μήνες δουλειάς για να καταφέρει να “κατεβάσει” το υλικό από τις πορνογραφικές ιστοσελίδες γιατί παρά το γεγονός ότι ζητούσε στον Στάθη Παναγιωτόπουλο να το κάνει, εκείνος δεν ανταποκρινόταν.

“Ήταν αρκετά χρονοβόρο και δύσκολο γιατί οι πιο πολλές σελίδες είναι απρόσωπες και δεν υπάρχει κάποιος για να μπορείς να επικοινωνήσεις. Όπου υπήρχε κάποιος που μπορείς να επικοινωνήσεις, κατέβηκαν όλα τα αρχεία” υποστήριξε και τόνισε ότι η κοπέλα από το 2016 ήταν τελείως μόνη της σε όλο αυτό που βίωνε.

“Τα πρώτα βίντεο ανέβηκαν ενώ ήταν σε σχέση” αποκάλυψε λέγοντας πως με βάση τις ημερομηνίες δεν αποκλείεται την ώρα που έπιναν καφέ στο σαλόνι εκείνος παράλληλα να αναρτούσε τα βίντεο από το υπνοδωμάτιο. “Έπειτα, αφού είχαν χωρίσει και κατατέθηκε η μήνυση, ανέβασε και άλλα βίντεο” υποστήριξε ο Ηλίας Γκιώνης.

 

Ο Ηλίας Γκιώνης μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram εξήγησε τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να δημοσιοποιήσει ο ίδιος την καταγγελία της κοπέλας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Όπως ο ίδιος λέει, στόχος ήταν να προστατευθεί η ταυτότητα της κοπέλας που βίωσε το revenge porn.

Αμέσως μετά την αποχώρηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή του ANT1, ο Ηλίας Γκιώνης έγραψε χαρακτηριστικά στα social media:

«Κάπου εδώ να σας πω ότι σήμερα τα καταφέραμε όλα μαζί και μπράβο σε όλα σας. Επίσης κάπου εδώ να πούμε τον λόγο που έβγαλα εγώ το θέμα. Γιατί θέλαμε πρώτα απ’ όλα να μείνει προστατευμένη η κοπέλα, έπειτα για να είμαστε εμείς η κύρια πηγή είδησης και να μην παραποιηθεί η καταγγελία όπως και έγινε τελικά από αναπαραγωγές τρίτων. Τέλος γιατί η δημοσιογραφία στη χώρα μας έχει αποδείξει πόσο μη αναξιόπιστη και κίτρινη είναι πολλές φορές».

 

 

enikos.gr