Σταύρος Νικολαΐδης – Έχω κλάψει στην αγκαλιά της γυναίκας μου λόγω κακοποιητικής συμπεριφοράς στο θέατρο
2 years, 5 months ago
6

Στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα», που βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Η ποντικοπαγίδα» μίλησε η ελληνική σόουμπιζ.

Ο Χρήστος Δάντης αναφέρθηκε στον γιο του, που ασχολείται με τη μουσική και το θέατρο λέγοντας: «Δε δίνω συμβουλές στους νεότερους, παραδειγματίζομαι από αυτά που κάνουν γιατί οι νέοι φτιάχνουν την ιστορία».

«Δε θα πήγαινα σε Φάρμα και Survivor γιατί δεν μου ταιριάζουν. Θα πήγαινα μόνο σε κάτι που αφορά στο χώρο μου», σημείωσε ο ίδιος σχετικά με το αν θα πήγαινε σε reality show.

«Δε βλέπω reality»

Η Τζωρτζίνα Λιώση αποκάλυψε ότι δεν έχει στα άμεσά σχέδιά της κάποια εμφάνιση στην τηλεόραση, ενώ σημείωσε ότι «Δε βλέπω reality, δε έχω τηλεόραση στο σπίτι και δεν παρακολουθώ».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, μιλώντας για τη συμμετοχή του στο «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» είπε ότι «Πολλοί δεν το είχαν συνειδητοποιήσει ότι είμαι και ηθοποιός».

Ο Φίλιππος Σοφιανός είπε ότι «Με τίποτα δε βλέπω reality. Είναι μια κλειδαρότρυπα», ενώ αναφερόμενος σε σχόλια για τον ίδιο και την Τέτα Καμπουρέλη σχολίασε ότι «Με την κ. Καμπουρέλη δεν υπάρχει κανένα θέμα, η Τέτα είναι φίλη μου».

«Αν δεν σου αρέσει μια παράσταση χασμουριέσαι»

Ο Σταύρος Νικολαΐδης μίλησε για την κακοποιητική συμπεριφορά που έχει βιώσει στο επάγγελμά του, αποκαλύπτοντας: «Έχω φτάσει σε σημείο να κλαίω στην αγκαλιά της γυναίκας μου σα μικρό παιδί. Δέχτηκα πολύ έντονους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς».

Η Νικολέτα Βλαβιανού είπε η μάσκα έχει τα καλά της όταν είσαι στο θέατρο. «Αν δεν σου αρέσει μια παράσταση χασμουριέσαι και δε φαίνεται», είπε.

Τέλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε: «Τα reality εξευτελίζουν τους ανθρώπους. Είναι προσβολή προσωπικότητας, με τη θέλησή τους, και αυτό είναι το πιο οδυνηρό. Ο κόσμος γυρίζει την πλάτη στα ελεεινά reality».