Σταυρούλα Χρυσαειδή – Παναγιώτης Τριβυζάς: Σπριντ για τον γάμο
1 year, 8 months ago
6

Ενας από τους καλύτερους Ελληνες σπρίντερ, ο Παναγιώτης Τριβυζάς, ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του, επίσης αθλήτριας του στίβου, Σταυρούλας Χρυσαειδή, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Oπρωταθλητής του στίβου στα 100 μ. και στα 200 μ., Παναγιώτης Τριβυζάς, ο οποίος παράλληλα δουλεύει και ως πυροσβέστης, ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του, επίσης αθλήτριας του στίβου, Σταυρούλας Χρυσαειδή, τον Σεπτέμβριο.

«Πόσες χαρές σε ένα καλοκαίρι. Μόλις επέστρεψα από το μίτινγκ “Τοφάλεια” στην Πάτρα, ξεκινάω προπονήσεις για το Ευρωπαϊκό στο Μόναχο, ενώ οργανώνουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες για τον γάμο μας με τη Σταυρούλα», δηλώνει, έμπλεος ενθουσιασμού, ο σπρίντερ για τον γάμο του, που θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, το ζευγάρι, που βρίσκεται στην τελική ευθεία των προετοιμασιών, θα παντρέψουν δύο καλοί του φίλοι από το στενό περιβάλλον του, ενώ, παράλληλα, σχεδιάζει το ταξίδι του μέλιτος, πιθανότατα σε έναν μακρινό προορισμό. «Θα το οργανώσουμε μετά τον γάμο, για να καταπολεμήσω έτσι και τον φόβο που έχω με τα μεγάλα αεροπορικά ταξίδια», λέει στην «R» ο Π. Τριβυζάς, ο οποίος εκφράζεται με λόγια τρυφερά για την αγαπημένη του. «Είμαστε πέντε χρόνια μαζί με τη Σταυρούλα και έχουμε μια πολύ καθαρή σχέση και μια υπέροχη επικοινωνία». Το νεαρό ζευγάρι, μάλιστα, είναι έτοιμο για τη δημιουργία της δικής του οικογένειας, με τον πρωταθλητή των 200 μ. να αποκαλύπτει: «Αποτελεί στόχο μας. Το κυνηγάμε να κάνουμε ένα παιδί!».

Πήρε την πρόκριση

Μετά από μια εξαιρετική πορεία στα «Τοφάλεια», στην Πάτρα, ο Π. Τριβυζάς πήρε την πρώτη θέση στα 200 μ. και εξασφάλισε το χρυσό εισιτήριο της πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στο Μόναχο. «Μετά τη θετική μου πορεία στο μίτινγκ στην Πάτρα, ξεκινώ προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Μόναχο. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να το ευχαριστηθώ. Αυτό συζητούσα και με τον προπονητή μου, τον Κώστα Βογιατζάκη. Γιατί μόνο όταν δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και αγωνίζεσαι για να το ευχαριστηθείς, πας μπροστά».

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Στ. Χρυσαειδή, η οποία συμμετείχε φέτος στο «Survivor», θα ταξιδέψει στην πόλη της Γερμανίας μαζί με τους γονείς του αθλητή για να βρεθούν στο πλευρό του και να τον εμψυχώσουν. Μόλις γυρίσει από τη Γερμανία θα βγάλει τα αθλητικά του και θα επιστρέψει στην υπηρεσία του για να φορέσει τη στολή του πυροσβέστη. «Πέρυσι ήμουν στις φωτιές και έζησα όλα αυτά τα οποία ήταν ιδιαίτερα δύσκολα. Δυστυχώς φέτος, λόγω των ημερομηνιών που ήταν οι αγώνες, δεν κατάφερα να βρεθώ στο πλευρό των συναδέλφων μου πυροσβεστών. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μου έχει δώσει άδεια για να μπορώ να συμμετάσχω στους αγώνες, αλλά, μόλις επιστρέψω από το Μόναχο, θα βρεθώ αμέσως δίπλα στους συναδέλφους μου. Στις 25 Αυγούστου επιστρέφω στην υπηρεσία για να βοηθήσω κι εγώ στο έργο της Πυροσβεστικής. Η γυναίκα μου με ρώτησε αν θα ήθελα να βρίσκομαι εκεί τώρα που έχουν ξεσπάσει όλες αυτές οι πυρκαγιές και της είπα “ναι”», σημειώνει ο Ελληνας σπρίντερ.