Στεφανία Λυμπερακάκη: Αποκαλύπτει γιατί χώρισε πριν την Eurovision
2 years, 10 months ago
6

Λίγο καιρό πριν την φετινή Eurovision, η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Στεφανία Λυμπερακάκη, χώρισε από τον αγαπημένο της, Γιάνες Χόιβελμανς, καθώς ήθελε να αφοσιωθεί στην προετοιμασία της για τον διαγωνισμό τραγουδιού.

Η 18χρονη μιλώντας στο περιοδικό «OK!» για τον χωρισμό της σημείωσε ότι στην αρχή ήταν δύσκολο, ωστόσο όσο περνάει ο καιρός το αντιμετωπίζει και νιώθει καλύτερα.

«Ήταν δύσκολο στην αρχή. Δεν είναι εύκολο να χωρίζεις από μια σχέση και ειδικά σε αυτή την περίοδο της ζωής μου, που προετοιμάζομαι για κάτι που ονειρευόμουν χρόνια. Αλλά έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένη στον στόχο μου και ο Γιάνες το σέβεται αυτό. Κατάλαβε ότι δεν υπήρχε χρόνος για εμάς και έτσι χωρίσαμε. Στην αρχή, όπως σου είπα, ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά όσο περνάει ο καιρός αισθάνομαι καλύτερα.

Νιώθω ότι έχει καθαρίσει το μυαλό μου και μπορώ να επικεντρωθώ σε αυτό που κάνω. Πριν πάρουμε την απόφαση να χωρίσουμε, το συζητήσαμε πολύ. Έχουν περάσει πέντε εβδομάδες από τότε. Είναι ακόμα νωπό. Αλλά με βοηθάει πολύ το ότι χωρίσαμε σαν φίλοι και επικοινωνούμε πολύ συχνά. Πριν από δεκαπέντε λεπτά μιλούσαμε με μηνύματα», είπε χαρακτηριστικά

in.gr