Στέφανος Κορκολής για τη μάχη με τον καρκίνο: Με κατέστρεψε το τσιγάρο, ήταν ένα σοκ
1 year, 10 months ago
6

Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε μεταξύ άλλων για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τις δυσκολίες που έχει περάσει στο παρελθόν.

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και μίλησε για την μεγάλη συναυλία που θα δώσει την Δευτέρα 9 Μαΐου στο Θέατρο Παλλάς.

«Μετά την περιπέτεια με την υγεία μου, που συνεχίζεται, κάνω όνειρα της στιγμής. Από τότε που άρχισε αυτή η περιπέτεια άλλαξε ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα. Ήταν ένα σοκ. Ενώ δυστυχώς έχει γίνει μια αρρώστια της διπλανής πόρτας. Όταν μαθαίνεις ότι συμβαίνει σε εσένα, τοποθετείς τα πράγματα διαφορετικά. Εγώ ήμουν τυχερός στην ατυχία μου. Είδα στις διάφορες θεραπείες που έχω κάνει, ανθρώπους με χειρότερες μορφές καρκίνου. Εμένα με κατέστρεψε το τσιγάρο και θα το λέω πάντα αυτά, το τσιγάρο όντως προκαλεί καρκίνο» είπε κλείνοντας τη συνέντευξή του ο Στέφανος Κορκολής.

«Πέρασα και περνάω κάποιες περιπέτειες με την υγεία μου. Όταν βρίσκομαι σε μια έξαρση έμπνευσης δε με προσέχω όσο θα όφειλα. Έχω μπει όμως ένα πρόγραμμα στο να ξυπνάω νωρίς, να κάνω τη γυμναστική μου.. Και έτσι τα εξισορροπώ» είπε και συνέχισε μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια.

 

in.gr