Στέφανος Ντούσκος: Έτρωγα παγάκια και τσίχλες για να ξεχάσω την πείνα
2 years, 6 months ago
6

O Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος ήταν καλεσμένος στην πρεμιέρα του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε για την επιτυχία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην κωπηλασία αλλά και για την αυστηρή διατροφή που έπρεπε να κάνει, όταν ήταν στην ελαφριά κατηγορία.

“Έτρωγα παγάκια, όταν ήμουν στην ελαφριά κατηγορία. Από το 2016 για να πιάσω τα κιλά και να ξεχάσω την πείνα μου, έτρωγα τσίχλες και παγάκια για να είμαι στα κιλά που πρέπει” είπε ο Στέφανος Ντούσκος.

“Αν είσαι παραπάνω στα γραμμάρια για παράδειγμα, κόβεσαι. Ήμουν μικρός τότε στο Ρίο. Δεν έτρωγα πάρα πολλά τρία τέσσερα την ημέρα. Ούτε νερό μπορείς να πιεις εκείνη την περίοδο που θέλεις να πιάσεις τα κιλά γιατί αυξάνει τα γραμμάρια, οπότε το κάνεις για να ξεδιψάσεις και λίγο» ανέφερε ο Στέφανος Ντούσκος.

«Δυστυχώς το άθλημά μας το κάνουμε αφιλοκερδώς, δεν έχουμε καμία στήριξη. Ό,τι προσπαθεί και η ομοσπονδία με χορηγούς γιατί είναι πανάκριβος και ο εξοπλισμός. Μπορεί να κοστίζουν από 20 μέχρι και 40 χιλιάδες τα σκάφη» σημείωσε ο Στέφανος Ντούσκος.

 

enikos.gr