Στηβ Μιλάτος: «Δούλευα ως στρίπερ σε μπάτσελορ και οι γονείς μου δεν το ήξεραν»
2 years, 1 month ago
6

Τι δώρο του έχει κάνει θαυμάστρια και τον έχει αφήσει άφωνο;

Ο Στηβ Μιλάτος, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την δουλειά του ως στρίπερ σε μπάτσελορ πάρτι, την αμοιβή που πήρε σε γνωστό ριάλιτι αλλά και το δώρο της θαυμάστριας που τού προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση.

Για την αμοιβή του σε γνωστό ριάλιτι

«Από το ριάλιτι κρατάω τα θετικά, έμαθα πολλά για τον εαυτό μου. Τα ποσά για την συμμετοχή δεν ήταν ούτε καν κοντά στα ποσά των 5.000 την εβδομάδα που ακούμε σε άλλα ριάλιτι επιβίωσης», ανέφερε.

Το μόντελινγκ, ο γάμος και η δουλειά ως… στρίπερ

«Για να πάω μετά το Μιλάνο στο Παρίσι, έπρεπε να είμαι skinny και μέσα σε 10 ημέρες να χάσω 4-5 πόντους, κομμένο το φαΐ… Υπήρξε μια περίοδος που δούλευα ως στρίπερ σε μπάτσελορ πάρτι. Οι γονείς μου δεν ήξεραν ότι έκανα στριπτίζ, το έμαθαν μετά από μια συνέντευξη», δήλωσε το γνωστό μοντέλο.

«Δεν έχουμε επικοινωνία με την πρώην σύζυγο μου. Όταν οι τσακωμοί και τα νεύρα ισορροπούν με τις καλές, κάπου εκεί είναι το λάθος, δεν το μετανιώνω όμως. Επειδή δεν πέτυχε ο γάμος, δεν θα σταματήσω να θέλω να κάνω οικογένεια. Είμαι ελεύθερος, προσπάθησαν να κάνω σχέση, απλά έχω γίνει πιο περίεργος», συμπλήρωσε.

Το δώρο της θαυμάστριας και το τατουάζ που μετάνιωσε

«Έχω συνευρεθεί σε μια γέφυρα στο Γκάζι την ώρα που πέρναγε ένα τρένο. Είχε έρθει μια κοπέλα και μου έδωσε εάν κρασί με ένα εσώρουχο. Έχω βγει ραντεβού με θαυμάστρια, αλλά όχι με αυτήν που έφερε το μπουκάλι με το εσώρουχο, γιατί ήταν ανήλικη», δήλωσε, ενώ αποκάλυψε το τατουάζ που μετάνιωσε.

«Έχω κάνει τατουάζ από πρώην σχέση μου και κάποια στιγμή θα το σβήσω», κατέληξε.