Στον ιστό της αράχνης: Η νέα στάση του σεξ που… θα φέρει την έκρηξη στο κρεβάτι [Εικόνα]
1 year, 10 months ago
6

Χθες, σας μιλήσαμε για τη στάση του αετού. Μια πολύ απλή στάση, που οι περισσότεροι έχετε δοκιμάσει και δεν το έχετε καταλάβει.

Αφού λοιπόν εξασκηθήκατε στα εύκολα, ήρθε η ώρα να ανεβάσουμε λίγο το επίπεδο δυσκολίας και να πάμε σε κάτι λίγο πιο περίπλοκο.

Πρόκειται για μια στάση που… θα ανακατέψει την τράπουλα στην ερωτική σας ζωή και θα αναζωπυρώσει το πάθος, το οποίο οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής είχαν «εξαφανίσει».

Αναφερόμαστε στη στάση της «αράχνης»!

Ιδού!

Σας το είπαμε και παραπάνω. Η στάση της «αράχνης» είναι κάπως άβολη και δύσκολη στην εκτέλεσή της. Μπορεί όμως να προσφέρει μία αμοιβαία αισθησιακή εμπειρία, ακόμα και ταυτόχρονο οργασμό.

Πώς την εκτελείτε: Κάθεστε ο ένας απέναντι από τον άλλο, με εκείνη να ανοίγει τα πόδια δεξιά και αριστερά και εσένα να τα ανοίγεις επίσης και να «αγκαλιάζεις» τα δικά της.

Αφού το βρείτε, διεισδύεις μέσα της και μπορείτε να τραβηχτείτε ακόμα πιο κοντά, σφίγγοντας τους μύες των μηρών και των γλουτών σου.

Με αυτό τον τρόπο, ενισχύετε την αίσθηση της τριβής, βασική προϋπόθεση για την επίτευξη του δικού της οργασμού.

Μία αμοιβαία έκρηξη

Η συγκεκριμένη στάση λέγεται «αράχνη», γιατί κατά τη διάρκειά της τα σώματά σας μπλέκονται σφιχτά μεταξύ τους δημιουργώντας έναν «ιστό», Μέσα στον οποίο, αφού βολευτείτε, μπορείτε να φιλιέστε, να χαϊδεύεστε και να κοιτάζεστε στα μάτια, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την ερωτική σας διάθεση. Το eye contact άλλωστε είναι γνωστό αφροδισιακό.

Εκτός από το να κοιτάζεστε στα μάτια, η στάση «αράχνη» επιτρέπει το να την κοιτάζεις να αγγίζεται στα επίμαχα σημεία του κορμιού της και να διεγείρει την κλειτορίδα της, ενώ είσαι «μέσα» της.

Εκρηκτική εικόνα για σένα, εκρηκτικό συναίσθημα για τη σύντροφό σου.

in.gr