Survivor All Star: Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη «πάλεψαν» στις λάσπες
1 year, 2 months ago
6

Το αποψινό αγώνισμα στο Survivor All Star επιφύλασσε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, με τους παίκτες να κυλιούνται κυριολεκτικά μέσα στις λάσπες.

Από την ομάδα των Μπλε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αναμετρήθηκε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε ένα από τα πρώτα παιχνίδια.

Οι δύο παίκτριες έφτασαν στον στόχο με την πρώτη να έχει πετύχει από τα πρώτα δευτερόλεπτα περισσότερους στόχους. Η αντίπαλός της, δυσκολεύτηκε με τα τοτέμ και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη νίκη για την ομάδα της.

Νωρίτερα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή εξέφρασε την ενόχλησή της με τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος αν και βρίσκεται στην αντίπαλη ομάδα φαίνεται πως υποστηρίζει φανερά τη σύντροφό του, κάτι που ενόχλησε τους Κόκκινους.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είπε αρχικά στην κάμερα του ριάλιτι:

«Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας έπαιξα εγώ με τη Μαριαλένα το πρώτο ματσάρισμα ο Σάκης γενικά φώναζε σε όλους τους συμπαίκτες μας. Όταν έπαιξα εγώ με τη Μαριαλένα δεν μπορώ να πω ότι άκουσα χαρακτηριστικά τη φωνή του άκουσε αυτό το “ησυχία παιδιά αφήστε με να μιλήσω”».

Στη συνέχεια μιλώντας με τους συμπαίκτες της είπε: «Την πρώτη φορά που έπαιξα εγώ με τη Μαριαλένα δεν ακούω τον Σάκη να μου φωνάζει λέω “εντάξει η ίδέα μου θα είναι”. Εχθές που έπαιζε με την Κατερίνα η Μαριαλένα κάποια στιγμή Κατερίνα δεν έριχνε έπαιρνε ανάσες και ρίχνει Μαριαλένα συνεχόμενα και της φώναζε “ηρέμησε” και γυρνάω και τον κοιτάζω “σε ποιον φωνάζεις” του λέω και μου κούνησε το κεφάλι. Καταλαβαίνω ότι είναι σε σχέση τα παιδιά αλλά εδώ είναι σε αντίπαλες ομάδες καταλαβαίνω ότι άμα κερδίζει ο ένας χάνει ο άλλος, αλλά έτσι είναι η κατάσταση έτσι θα συνεχίσει να είναι για πολύ καιρό αν θα μας αλλάξουν ομάδες δε γίνεται να υποστηρίζεις τον αντίπαλο και όχι το συμπαίκτη σου».

protothema.gr