Survivor All Star spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα από τον Άγιο Δομίνικο Δεν «άντεξε» και πολύ στο ριάλιτι επιβίωσης
1 year, 1 month ago
6

Μετά τη χθεσινή αναβολή του Survivor All Star λόγω της τραγωδίας με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, το ριάλιτι επιβίωσης θα μεταδοθεί απόψε στις 21:00, στον ΣΚΑΪ.

Το τρέιλερ που βγήκε στον «αέρα» μαρτυρά ότι θα γίνει ο κακός χαμός στον στίβο μάχης, λίγο πριν τα αγωνίσματα. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Νίκος Μπάρτζης ξεκινούν έναν έντονο καβγά που σύντομα βγαίνει εκτός ορίων.

Αρχικά, ο Νίκος Μπάρτζης κατηγορεί την Ελευθερία Ελευθερίου ότι δεν βγήκε υποψήφια για να κάνει παρέα στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Εκείνη αντιδρά κατηγορώντας τον ότι λέει ψέματα και ξεκινάει ένας καυγάς άνευ προηγουμένου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να ουρλιάζει.

Στο… «χορό» μπαίνουν στη συνέχεια Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Στέλιος Χανταμπάκης, κατηγορώντας επίσης τον Μπάρτζη ότι λέει ψέματα, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου.

Ο παίκτης που θα αποχωρήσει σήμερα από το Survivor All Star

Αποκορύφωμα της βραδιάς θα είναι η αποχώρηση της εβδομάδας. Θυμίζουμε πως υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Χριστίνα Κεφαλά, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, η Ελένη Χαμπέρη και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Ενας, όμως, παίκτης θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

 pronews.gr 

Σύμφωνα λοιπόν με τα spoilers του Twitter τις τελευταίες ώρες στον Άγιο Δομίνικο φαίνεται να απολαμβάνει η Χριστίνα Κεφαλά. Όπως φαίνεται η αναστάτωση που έφερε στο συμβούλιο η υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη λειτούργησε υπέρ της τελικά, με την Χριστίνα Κεφαλά να είναι εκείνη που αποχωρεί οριστικά από το Survivor.