Survivor – Αντωνά για Σοϊλέδη: «Είμαστε 5 χρόνια μαζί, δεν τον έχω ξαναδεί έτσι, έχω σοκαριστεί»
2 years, 1 day ago
6

«Πόση υπομονή να κάνεις; Γιατί σε όλους τους άλλους να δίνουμε συγχωροχάρτι και στον Άρη όχι;», αναρωτήθηκε η Μαρία Αντωνά

Η Μαρία Αντωνά, η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη πήρε θέση και σχολίασε τον απίστευτο καβγά που συνέβη στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ανάμεσα στον αγαπημένος της και τον Τάκη Καραγκούνια. Όπως είδαμε οι δύο παίκτες πιάστηκαν στα χέρια και η παραγωγή τους απομάκρυνε. Η Μαρία Αντωνά μέσα από το πάνελ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τα όσα έγιναν.

«Καιρό ήθελε ο Τάκης να το πετύχει αυτό», ήταν τα πρώτα της λόγια για να συνεχίσει: «Πέντε χρόνια που είμαι με τον Άρη δεν τον έχω ξαναδεί έτσι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι χάρηκα που τον είδα έτσι. Από την ημέρα του τραυματισμού του δέχεται επιθέσεις. Ας τα πουν όλα μπροστά ο ένας στον άλλον, ας μας τα πούνε! Για να γίνεται ο άλλος έξω φρενών που ο Άρης και ο Μαρτίκας του έχουν σταθεί και του έχουν πει να του κάνουν δωρεά την κηδεία του πατέρα του, πού τον στήριξε τον Άρη; Είναι πολύ στενάχωρο. Τηλεοπτικά είναι φοβερό», είπε.

«Πόση υπομονή να κάνεις; Γιατί σε όλους τους άλλους να δίνουμε συγχωροχάρτι και στον Άρη όχι; Το μόνο που με στεναχώρησε σε αυτή τη συμπεριφορά είναι ότι δεν κατατάσσω τον Άρη με όλους τους άλλους. Κι εγώ δεν θα ήθελα να δω αυτή τη συμπεριφορά του Άρη, έχω σοκαριστεί από αυτό που έχω δει», είπε ακόμα.