Survivor: Χαμός για τα μάτια του Τριαντάφυλλου – Τι λένε συνεργάτες του
2 years, 10 months ago
6

Ο Τριαντάφυλλος είναι από τους πιο πολυσυζητημένος παίκτες του Survivor. Από την στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί πολύ λίγες φορές, καθώς αντιμετωπίζει τραυματισμούς, ενώ συχνά πυκνά τσακώνεται με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι λένε πως παίζει θέατρο.

Παρά τις προσπάθειές τους να τον διώξουν από το ριάλιτι βγάζοντάς τον υποψήφιο, ο τραγουδιστής παραμένει στον Άγιο Δομίνικο, αφού οι φανς του τον στηρίζουν. Σήμερα, συνεργάτης του μίλησε στο «Πρωινό» και αναφέρθηκε στην αγάπη που του δείχνει ο κόσμος ενώ τόνισε ότι υπάρχουν πολλές προτάσεις για τον Τριαντάφυλλο μόλις βγει από το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Παπαμήτρου ανέφερε πως δέχεται αρκετά τηλέφωνα και συζητήσεις από μεγάλους επιχειρηματίες οι οποίοι θέλουν να «κλείσουν» τον τραγουδιστή για την πρώτη του συνεργασία μετά το ριάλιτι. Τα πράγματα μάλιστα αρχικά φάνταζαν ιδανικά, ωστόσο η παράταση του ριάλιτι τους προβληματίζει.

«Την πρώτη φορά που μιλήσαμε σας είχα πει πως εγώ θα ήθελα να κάτσει στο παιχνίδι μέχρι τον Μάη και μετά θα ήθελα να βγει γιατί θα έχουμε δουλειά. Αυτή τη στιγμή κοντεύουμε να φάμε ξύλο έτσι όπως πάνε τα πράγματα. Αν δεν βγει ο Τριαντάφυλλος να μιλήσουμε μαζί του, δεν μπορούμε να κλείσουμε καμία ημερομηνία» τόνισε ο ίδιος.

in.gr