Survivor – Εκτός ριάλιτι και ο Νίκος Μπάρτζης; Οι ανάρτησεις που τον θέλουν να έχει ήδη αποχωρήσει
2 years, 11 months ago
6

Σύμφωνα με τηλεοπτικές εκπομπές η πεσμένη ψυχολογία του και ο τραυματισμός του τον έκαναν να πάρει τη μεγάλη απόφαση της επιστροφής

Χωρίς τον Τζέιμς Καφετζή θα συνεχιστεί το Survivor και πολλοί αναρωτιούνται τι θα γίνει τελικά με τον κολλητό του στο παιχνίδι Νίκο Μπάρτζη.

Ο «πρίγκιπας» όπως τον αποκαλούν οι φανς του ανέφερε χθες στο Συμβούλιο του νησιού ότι κινδυνεύει να «χάσει το μυαλό του» από τον εγκλεισμό και τις κακουχίες στον Αγιο Δομίνικο και αποχώρησε. Ωστόσο όπως αποκάλυψε ο αδερφός του Τζέιμς, ο ίδιος αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι επειδή δεν είναι σύμφωνος στην ανακοίνωση από τον Ατζούν Ιλίτζαλι για την παράταση του ριάλιτι.

Μετά λοιπόν την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, όπως είναι λογικό, ο κολλητός του Νίκος Μπάρτζης δεν είναι καλά ψυχολογικά και μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει κι εκείνος. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day τόνισε: «Έχουμε νέο ρεπορτάζ παιδιά και ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται ότι έχει αποχωρήσει…Θέλω να μου δώσετε τα ποστ…».

Μάλιστα διάβασαν κι ένα post που έκανε το fan club του Νίκου Μπάρτζη και το οποίο αναφέρει: «Απέδειξες σε όλους πως ένας άνθρωπος χωρίς πολλά πτυχία μπορεί να έχει τη μεγαλύτερη παιδεία από όλους, Δίδαξες ήθος, ειλικρίνεια, τιμιότητα, θάρρος, καλοσύνη. Σε ξεχωρίσαμε και σε αγαπήσαμε για την αγνή ψυχή σου και τα καθαρά σου μάτια. Καλή επιστροφή ψυχάρα! Θα είμαστε μαζί σου».

Και στο Ευτυχείτε όμως αποκάλυψαν ότι η ψυχολογία του Νίκου Μπάρτζη είναι πεσμένη. Σύμφωνα με την εκπομπή ο παίκτης της μπλε ομάδας αντιμετωπίζει πρόβλημα με το πόδι του και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Ωστόσο η παραγωγή του παιχνιδιού έχει πέσει πάνω του, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι και αυτός μπορεί να αποχωρήσει οικειοθελώς και προσπαθούν να τον πείσουν να παραμείνει.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Αποχωρεί από το survivor και ο Νίκος; | Ευτυχείτε! 12/5/2021 | OPEN TV