Survivor: Η απάντηση – καρφί της Χριστίνας Κεφαλά μετά τις κατηγορίες της Μαριαλένας για τον Σάκη
2 years, 11 months ago
6

Έξαλλη η Χριστίνα Κεφαλά – Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor ήταν γεμάτο εκπλήξεις, είχε πικάντικες αποκαλύψεις, αφού για πρώτη φορά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έδωσε λεπτομέρειες για τον χωρισμό της από τον Σάκη Κατσούλη.

 

Μίλησε και για τη γνωριμία του με την Χριστίνα Κεφαλά. Μάλιστα, η 29χρονη γυμνάστρια αποκάλυψε πως η Χριστίνα… έβγαλε φωτογραφία όπου καθόταν στη δική της πολυθρόνα στο σπίτι που είχε με το Σάκη Κατσούλη, για να κάνει ένα giveaway για νύχια στο Instagram.

Χριστίνα Κεφαλά – «Για γέλια αυτά που λέγονται!»

Η νεαρή Influencer παρακολούθησε φυσικά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor και εμβρόντητη άκουγε όλα όσα της… καταλόγισε η Μαριαλένα! Μέσα από τα Instagram Stories της, η Χριστίνα Κεφαλά απάντησε… ωστόσο μετά από λίγο αποφάσισε να κατεβάσει τα βίντεο που ανέβασε.

 

Η εκπομπή Happy Day πρόβαλε το πρωί της Δευτέρας την απάντηση της Χριστίνας Κεφαλά: «Και επειδή τώρα είδα αυτό που συνέβη στην αρχή του επεισοδίου, γιατί όσο καιρό ήμουν στο παιχνίδι δεν σχολιάστηκε κάτι, να πάρω και εγώ θέση και να πω τα πράγματα. Για γέλια αυτά που λέγονται. Και να πω και κάτι ακόμα… Ήξερα εγώ ποιανού είναι η πολυθρόνα;»

 

enimerotiko.gr