Survivor: Η μητέρα της Μαριαλένας ξεκαθαρίζει εάν έπεσε θύμα κακοποίησης από τον Σάκη Κατσούλη
2 years, 9 months ago
6

Η μητέρα της Μαριαλένας ξεκαθάρισε πως η κόρη της ποτέ δεν έπεσε θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς από τον Σάκη Κατσούλη και τόνισε πως η κόρη της δε θα επέτρεπε ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο.

«Πέρασε 6 ολόκληρους μήνες πια στο survivor το παιδί μου 😍κ όσες φορές κι αν έπεσε τόσες ξανασηκώθηκε ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΗ. Η Μαριαλένα μας 💪ήταν πάντα κ ακόμη είναι μια ΑΛΗΘΙΝΉ ΜΑΧΗΤΡΙΑ μια ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ. Έμαθε να αγωνίζεται εντός αλλά κ εκτός αγώνων από μικρό κορίτσι, όπως επίσης έμαθε πολύ καλά στον αθλητισμό να υπερασπίζεται τον εαυτό της σε περίπτωση ανάγκης.

Η Μαριαλένα ΔΕΝ ΈΠΕΣΕ ΘΎΜΑ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗΣ κ ΟΎΤΕ ΑΠΟΠΕΙΡΆΘΗΚΕ Ο ΣΆΚΗΣ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ. Όταν μίλησα στο παρελθόν, είπα την ΑΛΉΘΕΙΑ ΜΟΥ όπως την βίωσα εγώ. Ωστόσο δεν ισχυρίστηκα ποτέ κάτι τέτοιο κ ουδέποτε θέλησα να αφήσω καμία τέτοια υπόνοια. Εύχομαι οι φήμες εναντίον του Κατσουλη όσο κ εναντίον του παιδιού μου((Που παρουσιάζεται ως υποτιθέμενο θύμα κακοποίησης να σταματήσουν άμεσα))

Η Μαριαλένα μου είναι μια ΔΥΝΑΤΉ ΓΥΝΑΊΚΑ που γνωρίζει πολύ καλά να προστατεύει τον εαυτό της λόγω του αθλήματος της που αγαπά τόσο πολύ κ έτσι τέτοιου είδους φημολογίες είναι άτοπες Ένα τελευταίο μήνυμα για όλα αυτά που βλέπουμε στην επικαιρότητα: θα ήθελα να παροτρύνω όλες τις μητέρες να στείλουν τα κορίτσια τους σε μια σχόλη karateη πολεμικών τεχνών γενικότερα. Γνωρίζω όλες τις αρετές κ όλα όσα έχει προσφέρει αυτό το άθλημα στο δικό μου παιδί. ΔΏΣΤΕ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΦΌΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ» έγραψε χαρακτηριστικά η μητέρα της Μαριαλένας στο facebook.

Δείτε την ανάρτηση

in.gr