Survivor: Η πρώην του Σάκη Κατσούλη τον “καρφώνει” για τη σχέση του με τη Μαριαλένα – Είναι το πιόνι του
2 years, 10 months ago
6

Φλερτ με τον Σάκη Κατσούλη είχε η Έλλη Γελεβασάκη πριν ο παίκτης του Survivor γνωρίσει τη Μαριαλένα, με την οποία οι φήμες τους θέλουν να έχουν αναθερμάνει τον έρωτά τους στη διάρκεια του reality. Το μοντέλο και πρώην σύζυγος του Γιώργου Μανίκα, αλλά και πρώην παίκτρια του My Style Rocks “κάρφωσε” τον πρώην της λέγοντας ότι η Μαριαλένα είναι πιόνι του και ότι είναι χειριστικός, καθώς και ότι ουσιαστικά οι δυο τους δεν θα είναι μαζί μετά το παιχνίδια ή αν θα είναι θα γίνει γιατί θα πιστεύει ότι πουλάει αυτό.

Η Έλλη Γελεβασάκη μίλησε στο περιοδικό Ok και ένα μέρος της συνέντευξής της μεταδόθηκε στη χθεσινή εκπομπή “Ευτυχείτε”. “Θεωρώ ότι ο Σάκης μπήκε προετοιμασμένος στο Survivor. Γνώριζε ότι το love story τους πουλάει και ξέρει να χειρίζεται τη Μαριαλένα. Η Μαριαλένα είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα, αλλά είναι το πιόνι του Σάκη, ο οποίος είναι πολύ χειριστικός άνθρωπος και θεωρώ ότι κάνει τα πάντα για τη δημοσιότητα” είπε και πρόσθεσε: “Πιστεύω ότι μπήκε στο Survivor για να γίνει διάσημος και να κερδίσει το έπαθλο. Διότι όλο αυτό το διάστημα δεν μιλιόνταν. Δεν τη διεκδίκησε ποτέ!”.

Για την αντίδραση της μητέρας της Μαριαλένας σημείωσε: “Οι μαμάδες έχουν ένστικτο και θέλουν να προστατεύσουν τα παιδιά τους. Για να βγει και τα πει, προφανώς ξέρει κάτι παραπάνω από εμάς. Εμένα μου ακούγονται πολύ λογικά αυτά που είπε”.

Όσο για το αν ο Σάκης θα κάνει πρόταση γάμου στη Μαριαλένα είπε: “Δεν πιστεύω ότι θα γίνει πρόταση γάμου και θεωρώ ότι δεν θα είναι μαζί όταν τελειώσει το παιχνίδι. Ο Σάκης θέλει να κυνηγήσει το όνειρό του. Αν καταλάβει ότι πουλάει μαζί με τη Μαριαλένα, μπορεί να μείνει μαζί όμως. Αν όμως μπορεί να σταθεί μόνος του, θα μείνει μόνος του”.

Για τον Γιώργο Λιβάνη είπε: “Με τον Γιώργο Λιβάνη μιλήσαμε και κάποια στιγμή τον ρώτησα: “Με τη Μαριαλένα τι γίνεται;”. Δεν μου απάντησε τίποτα. Έσκυψε το κεφάλι του και γέλασε. “Θα την περιμένεις να βγει από το παιχνίδι;”. “Με κοροϊδεύεις;”, μου απάντησε. Αν θες τη γνώμη μου, όμως, δεν θεωρώ ότι έκανε κακό στον Λιβάνη όλο αυτό που συνέβη. Πήρε δημοσιότητα χωρίς να κάνει τίποτα”.