Survivor: Οι προσωπικές ιστορίες, τα δάκρυα και συνυποψήφιος του Σάκη στον… τάκο ο Ασημακόπουλος
2 years, 10 months ago
6

Οι «φιτιλιές» της Μαριαλένας και η συγγνώμη της στον Σάκη, τα σενάρια των Amigos και η μάχη για το δεύτερο κολιέ ατομικής ασυλίας – Δείτε βίντεο

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Survivor 4 έχει ξεκινήσει. Αυτή την εβδομάδα οι τέσσερις παίκτες που θα καταφέρουν να παραμείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης θα βρεθούν στους ημιτελικούς, που θα μεταδοθούν ζωντανά από την Ελλάδα.

Ήδη γνωρίζουμε τους δυο πρώτους υποψήφιους προς αποχώρηση (Σάκης Κατσούλης και Γιώργος Ασημακόπουλος) και μένει το αγώνισμα για την τρίτη ατομική ασυλία, όπου αν την κατακτήσει ο Σάκης θα είναι η δεύτερή του και θα… σωθεί, όπως το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Κόρομι που είχε κερδίσει την πρώτη.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση  ήταν ο Σάκης Κατσούλης,  κατόπιν υπόδειξής του Γιώργου Κόρομι. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που προστατεύθηκε από τον Κόρο, όπως ο ίδιος δικαιολόγησε την απόφαση του, έβαλε…φιτιλιές θεωρώντας πως στην επιλογή του Κόρο  έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ο Σάκης είναι ο καλύτερος παίκτης.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Κόρομι επέμεινε στα όσα υποστήριξε και στο συμβούλιο της Δευτέρας, ότι δηλαδή θέλησε να προστατεύσει την μοναδική γυναίκα που έχει παραμείνει στο Survivor και η οποία βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο από την αρχή του παιχνιδιού.

Οι τρεις Amigos συζητούσαν για το ενδεχόμενο ο Σάκης να κατακτήσει τις δυο ατομικές ασυλίες κάτι που αν συμβεί τότε στη θέση του θα βρεθεί η  Μαριαλένα.

Ο Σάκης πάντως στοχεύει να κατακτήσει τις δυο επόμενες ασυλίες για να προστατεύσει κατά κύριο λόγο τον εαυτό του, όπως ανέφερε και στον Γιώργο Λιανό.

Μεγάλες ξύλινες κατασκευές, μικρή πισίνα, ένα σχετικά εύκολο παζλ και στόχους περιλάμβανε ο στίβος μάχης με την Μαριαλένα να αποκλείεται από τους πρώτους και τους Γιώργο Κόρομι και Ηλία Μπόγδανο να ακολουθούν και να αφήνουν Σάκη Κατσούλη και Γιώργο Ασημακόπουλο να διεκδικήσουν τη δεύτερη ατομική ασυλία.

Στον τελικό οι φιναλίστ μπήκαν με μια ζωή με τον Σάκη να φτάνει πρώτος στους στόχους και να ρίχνει και πρώτος τα κυβάκια από τους στύλους βάζοντας έτσι στο λαιμό του το κολιέ της ασυλίας.

Μετά τη νίκη του και την κατάκτηση της ασυλίας ο Σάκης Κατσούλης  συνειδητοποίησε πως κερδίζοντας ακόμα μια θα βάλει την Μαριαλένα στη θέση του.

Στεναχωρημένη από την απόδοσή της ήταν η Μαριαλένα, η οποία αποθέωσε τον αγαπημένο της και του ζήτησε συγγνώμη που με την συμπεριφορά της τον αποσυντόνισε.

Απογοητευμένοι για την ήττα τους ήταν και οι Amigos, οι οποίοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να… εξουδετερώσουν και τον Σάκη, αλλά το μπαλάκι δεν τους έκανε το χατίρι.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος πιστεύει ότι η ήττα τον Amigos θα τον οδηγήσει στον… τάκο και μάλιστα έβαλε και στοίχημα με τον Ηλία Μπόγδανο για την επιλογή του Σάκη.

Στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός πριν ακούσει την απόφαση του Σάκη ζήτησε από τους πέντε παίκτες να μιλήσουν για τη ζωή τους για να τους γνωρίσει λίγο καλύτερα το τηλεοπτικό κοινό. Ο Ηλίας Μπόγδανος αναφέρθηκε σε ένα ατύχημα που είχε με τη μηχανή και πως αυτό επηρέασε τη ζωή του.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε για τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα σε ηλικία 19 ετών, αλλά και για την απώλεια του αδελφού του.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη  εξιστόρησε  το πώς ξεκίνησε τον αθλητισμό και το καράτε, τα όσα στερήθηκε σαν παιδί, αλλά και τις δυσκολίες που είχε η μητέρα της.

Για τα παιδικά του χρόνια, την καταγωγή του και την αγάπη του για τη θάλασσα μίλησε ο Γιώργος Κόρομι.

Η προσωπική ιστορία του Σάκη Κατσούλη αφορούσε στον τραυματισμό που του… τελείωσε την ποδοσφαιρική καριέρα.

Όταν ήρθε η ώρα ο Σάκης να υποδείξει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, ο Γιώργος Ασημακόπουλος κέρδισε το στοίχημα από τον Ηλία Μπόγδανο γιατί ήταν αυτός που επέλεξε ο πρώην τερματοφύλακας για να τον συντροφέψει στον… τάκο.

protothema.gr