Survivor: Ειδύλλιο ανάμεσα σε Μαρτίκα και Βρισηίδα; – Όλα όσα αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ
1 year, 10 months ago
6

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ από την στιγμή που πάτησε το πόδι του στην παραλία του Survivor έχει βάλει «φωτιές» με τις δηλώσεις και τις ατάκες του. Μετά την «αποκάλυψη» για την σχέση του Άρη Σοϊλέδη και της Σοφιάννας Αβραμάκη επέστρεψε με την καθιερωμένη του ενότητα και μας ενημέρωσε για όλες τις «πιπεράτες» εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτήν τη φορά ασχολήθηκε με τον Σπύρο Μαρτίκα, την Βρισηίδα Ανδριώτου και τη «σχέση» τους.

Συγκεκριμένα ο παίκτης της Μπλε ομάδας δήλωσε: «Οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο είναι ραγδαίες κι αναπάντεχες διότι το ζευγάρι που θα αναφερθώ είναι η Βρισηίδα κι ο Σπύρος. Το ειδύλλιό τους έχει ξεκινήσει εδώ και 3- ημέρες κι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν ήθελε να πει ακόμα κάτι στους τηλεθεατές του γιατί ήθελα να τσεκάρω πρώτα τι συμβαίνει κι από τις δύο πλευρές. Ο Σπύρος Μαρτίκας πλησίασε πριν από 4 ημέρες την Βρισηίδα και την πήγε στη γωνία, στην άκρη της παραλία και να μιλάνε πάνω από 4 ώρες».

Και πρόσθεσε: «Συζητήθηκε από την ομάδα που βρίσκονται. Είπαν πολλοί ότι η Βρισηίδα κι ο Μαρτίκας… αυτό κι εγώ είπα δεν είμαι σίγουρος και να το εξακριβώσω. Αυτό συμβαίνει συνεχώς και χθες τους είδα μέσα στη θάλασσα σαν δύο ερωτευμένους πιγκουίνους. Από αλλού μας ήρθε ο έρωτας. Κι οι δύο πλευρές έχουν κέρδος από αυτόν τον υποτιθέμενο έρωτα. Ο Σπύρος προσπαθεί να πιαστεί από κάπου και βρήκε την Βρισηίδα κι αυτή προσπαθεί να πιαστεί από τους πάντες για να μην τη ψηφίσουν και να έχει κόσμο με το μέρος της ή επειδή ο Σπύρος έχει λεφτά αισθήματα, όπως και να το κάνουμε» συμπλήρωσε ο Εμμανουήλ στο δελτίο του για το Survivor.