Survivor – Οικειοθελής αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου
2 years, 3 months ago
6

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα ήταν ο Βαλάντης με οκτώ ψήφους. Έπειτα από την ψηφοφορία στο χθεσινό επεισόδιο, οι Διάσημοι επέλεξαν την Μυριέλλα Κουρεντή.

Το τρίτο όνομα που θα συμπλήρωνε τις υποψηφιότητες κλήθηκε να «δώσει» ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος και είχε κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Με δυσκολία, λοιπόν, ο ηθοποιός όρισε ως υποψήφια την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ωστόσο, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την απόλυτη ανατροπή! Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχωρεί οικειοθελώς από το reality επιβίωσης για οικογενειακούς λόγους που προϋπήρχαν πριν πάει στο παιχνίδι.

«Πρέπει να σας ενημερώσω ότι μόλις έμαθα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να αποχωρήσει από το Survivor για οικογενειακούς του λόγους οι οποίοι προϋπήρχαν. Αυτό σημαίνει ότι επειδή ήδη έχουμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων, τους οποίους έχει στηρίξει ήδη ο κόσμος, δεν θα αποχωρήσει κάποιος εξ αυτών και θα κλειδώσουν οι ψήφοι» τόνισε ο Γιώργος Λιανός.

Ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παραμένουν υποψήφιοι προς αποχώρηση και την επόμενη εβδομάδα θα προστεθούν κι άλλοι συμπαίκτες τους από τους αγώνες ασυλίας που θα πραγματοποιηθούν στα επόμενα επεισόδια.

«Οι τρεις παίκτες θα παραμείνουν στο Survivor αλλά θα παραμείνουν και υποψήφιοι προς αποχώρηση για την επόμενη εβδομάδα. Θα κρατήσουμε την ίδια ψηφοφορία ως έχει, η καταμέτρηση έχει γίνει. Την επόμενη εβδομάδα θα προκύψουν και άλλοι υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο κόσμος θα ψηφίσει μόνο εκείνους για τα ίδια λεπτά» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.