Survivor: Ο Καραγκούνιας κατηγόρησε τον Σοϊλέδη για στημένο παιχνίδι
1 year, 11 months ago
6

Χαμός στο ριάλιτι επιβίωσης

Γεμάτο εντάσεις και ίντριγκες ήταν το επεισόδιο της Κυριακής του Survivor.

O Τάκης Καραγκούνιας κατηγόρησε τον Άρη Σοϊλέδη και τους συμπαίκτες του στην μπλε ομάδα για στημένο αγώνα ασυλίας και τα αίματα άναψαν.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Θέλω πάρα πολύ να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη, κάτι που το βλέπω όμως να απομακρύνεται διότι η «συμμορία» που έχει ο Άρης Σοϊλέδης έχει πάρει την απόφαση να χαθεί η ασυλία. Αυτό μου έχουν δείξει με τα λεγόμενα τους όλη την εβδομάδα. Ότι πρέπει να δυναμώσει η μπλε ομάδα. Έχω ακούσει και το τραγελαφικό ότι είμαστε τόσο μπιπ ώστε θα πάμε και θα κερδίσουμε την ασυλία. Αυτό σημαίνει ότι έχουν πάρει κάποιες αποφάσεις τα παιδάκια αυτά ώστε να χαθεί η ασυλία. Δηλαδή να στήσουν ένα παιχνίδι».

«Θέλουν οπωσδήποτε να απομακρύνουν τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ λόγω του ότι είναι αδύναμος και θέλουν κατά πάσα πιθανότητα να βγάλουν και μένα στον τάκο διότι τους ενοχλεί που έχω φωνή και μιλάω και δεν πνίγω τα συναισθήματα», συμπλήρωσε.

«Όταν μου επιτίθεται αυτός ο τύπος που λέγεται Εμμανουήλ. Είναι ανήθικο, δεν μπορεί να το περιγράψει κάποιος με άλλα λόγια, είναι απαράδεκτο… Λίαν επιεικώς μπορώ να πω αυτή τη λέξη. Υπάρχουν πιο σκληρές εκφράσεις που θα μπορούσα να πω για αυτό που επρόκειτο και θέλουν να κάνουν ο Σοϊλέδης, ο Ταλάντσεβ και η υπόλοιπη συμμορία. Όλοι αυτοί. Πολύ καλά κάνουν με το παρεάκι τους αλλά, όταν πρόκειται για το Survivor, θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και όχι να θέλουν να στήσουν ασυλίες ώστε να βγάλουν στον τάκο άτομα», κατέληξε ο ίδιος.