Survivor: Ο τελικός των πρώην Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένας Ρουμελιώτη
2 years, 9 months ago
6

Σίγουρα δύο από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού Survivor είναι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης.

Το ειδύλλιο αυτό ήταν το κρυμμένο χαρτί στο μανίκι του Ατζούν Ιλιτζαλί, του τηλεοπτικού παραγωγού που εμπνεύστηκε την συμμετοχή του πρώην συντρόφου της πιο δυνατής παίκτριας του reality επιβίωσης.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η 25χρονη personal trainer βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο από την πρώτη κιόλας μέρα, χωρίς φυσικά να έχει φανταστεί τα σχέδια του Ατζούν Ιλιτζάλι για τον μέλλον του παιχνιδιού.

Από την ημέρα που ο πρώην της Μαριαλένας πάτησε το πόδι του στην παραλία της μπλε ομάδας, τα δεδομένα άλλαξαν, με τους τηλεθεατές  να παρακολουθούν από την αρχή ένα ειδύλλιο με πολλά επεισόδια.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη υπήρξαν ζευγάρι για δύο ολόκληρα χρόνια. Οι συνεχείς καυγάδες και διαφωνίες, ήταν οι βασικοί λόγοι για τους οποίους αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Μέχρι που το Survivor τους ένωσε ξανά!

H Μαριαλένα αρχικά ήταν πυρ και μανία με τον άνθρωπο που επέλεξε να ξαναμπεί στη ζωή της με αυτόν τον τρόπο. Ο Σάκης σύντομα αποδείχθηκε ο τέλειος… τζέντλεμαν αναλαμβάνοντας την προστασία της από κάθε λογής επίθεση.

Τα δεδομένα στις σχέσεις τους άλλαξαν, όταν εκείνη πήρε την απόφαση να συμφιλιωθεί μαζί του, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που οι φήμες περί επανασύνδεσης έκαναν την εμφάνισή τους στα hot νέα που έφταναν από τον Άγιο Δομίνικο.

Και κάπου εκεί στο τηλεοπτικό ειδύλλιο προστίθεται και ο Γιώργος Λιβάνης.

Ο νεαρός τραγουδιστής βλέπει το όνομά του να πρωταγωνιστεί στις ψυχαγωγικές εκπομπές και ιστοσελίδες ως… σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη λίγο πριν τη συμμετοχή της στο Survivor.

Η συνέχεια γνωστή, ο Γιώργος Λιβάνης μιλάει ανοιχτά για την παίκτρια του Survivor αλλά και για το εάν τελικά υπήρξαν ερωτευμένοι μεταξύ τους.

«Με τη Μαριαλένα σαφώς και γνωριζόμαστε και είμαστε κοντά, κάνουμε παρέα. Γι’ αυτό της είχα στείλει ένα μήνυμα εμψύχωσης στο έπαθλο επικοινωνίας. Νοιάζομαι για εκείνη, όπως νοιάζομαι για κάθε δικό μου άνθρωπο, είτε είναι συγγενής είτε φίλος μου. Το “Survivor” το παρακολουθώ, όπως πολλοί τηλεθεατές, βλέπω τη Μαριαλένα και ξέρω ότι είναι αρκετά δυνατή και ικανή για να τα καταφέρει. Χαίρομαι πολύ για εκείνη» δήλωνε ο τραγουδιστής συνέντευξή του.

Μάλιστα ο νεαρός τραγουδιστής είχε στείλει το δικό του μήνυμα στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας.

Σάκης και Μαριαλένα κάνουν μια νέα αρχή στον Άγιο Δομίνικο την ώρα που η οικογένεια της 25χρονης παίκτριας ξεσπά για την ενδεχόμενη επανασύνδεση τους:

“Η Μαριαλένα δεν νιώθει τίποτα ερωτικό για τον Κατσούλη είμαι σίγουρη για αυτό. O Κατσούλης παίζει παιχνίδια στην πλάτη του παιδιού μου και το κάνει ξεκάθαρα για τη δημοσιότητα. Kαι να τη θέλει μετά το παιχνίδι θα την πετάξει. Θα πάρει τη δημοσιότητά του, άλλωστε για αυτό μπήκε. Γιατί αν ήθελε τη Μαριαλένα πραγματικά έξι μήνες που ήταν χωριστά θα την είχε διεκδικήσει”, δήλωνε στο περιοδικό ΟΚ η μητέρα της Μαριαλένας, κα Γεωργία Χαραλαμποπούλου.

Φήμες ήθελαν τον Ατζούν Ιλιτζαλί, λίγο πριν το φινάλε του ριάλιτι επιβίωσης, ο Ατζούν προχώρησε νέα οικονομική συμφωνία, δίνοντας έτσι bonus στους πολυσυζητημένους παίκτες τους οποίους και κατάφερε να κρατήσει μέχρι τέλους.

Σε δύο ημέρες θα γνωρίζουμε το όνομα του μεγάλου νικητή έπειτα από μια σειρά αγωνισμάτων και δοκιμασιών η οποία διήρκησε 6μιση μήνες.

Το ενδιαφέρον φυσικά των τηλεθεατών επικεντρώνεται στο μέλλον του Σάκη και της Μαριαλένας αλλά και στη νέα τους καθημερινότητα μετά το reality επιβίωσης που έπαιξε κομβικό ρόλο στις ζωές τους.

Να θυμίσουμε πως η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα στον Άγιο Δομίνικο, αφού η πρώτη περίοδος συμβίωσης στο νησί συνοδεύτηκε, με ξεσπάσματα, μπηχτές αλλά και στιγμές που έγιναν viral στα social media…

Άραγε στον μεγάλο τελικό, θα κάνει ο Σάκης Κατσούλης πρόταση γάμου στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη;

in.gr