Survivor: Όλοι οι Μαχητές εναντίον του Γιώργου Κατσαούνη – “Είναι εσχάτη προδοσία”
2 years, 3 months ago
6

Ο Γιώργος Κατσαούνης έκανε μία αποκάλυψη “βόμβα” στο Survivor περί στημένου παιχνιδιού και βρέθηκε στο επίκεντρο στο Συμβούλιο του Νησιού.

Μετά τις αποκαλύψεις ότι η Παρασκευή Σταματοπούλου ήθελε να βγει υποψήφια και να αποχωρήσει, όλη η μπλε ομάδα στράφηκε εναντίον του αναφέροντας ότι ο Γιώργος Κατσαούνης τους «πουλάει» σε όλο τον κόσμο.

Τα βέλη άρχισαν να πέφτουν βροχή από τους συμπαίκτες του, λέγοντας ότι είναι αναξιόπιστος και βάζει μπροστά τον εγωισμό του και τις αντιπαραθέσεις του, κάνοντας κακό στην ομάδα.

«Είναι ωραίο να μας πουλάει έτσι. Είσαι ανάξιος εμπιστοσύνης κι η πράξη είναι εσχάτη προδοσία» ανέφερε ο Σάββας Κάλφας.

“Θέλω μια ειλικρινή απάντηση. Ποιος Μυρμιδόνας θα πούλαγε τον στρατό του, ποιος λοχαγός θα πούλαγε τον λόχο του και ποιος Θεσσαλός θα πούλαγε την ομάδα του; Να εκθέτει ανεπανόρθωτα την ομάδα του σε όλον τον κόσμο απέναντι σε ένα ηθικό σκοπό και στην ομόφωνη γνώμη της ομάδας, που συμφωνήσαμε σε περίπτωση ήττας” ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας.

“Ποιος μπορεί να ανέχεται τις αψιμαχίες του, τα νεύρα του, τους διαξιφισμούς και την προκλητικότητά του απέναντι στον Γιωρίκα. Ποιος πρέπει να ντραπεί για αυτά; Ζήτησα δημόσια συγγνώμη για την ομάδα μου για την συμπεριφορά του από την πρώτη στιγμή. Θέλω να απέχω από όλη αυτήν την ξεδιάντροπη και προκλητική στάση του. Του έχω σώσει την γούνα έξι επτά φορές με συμβουλές που του έχω δώσει. Βάζει μόνο το εγώ του απέναντι σε όποια νίκη της ομάδας μας. Για να τσακώνεται και να προκαλεί πάντα ανούσια κι άσκοπα, δημιουργώντας εντάσεις” πρόσθεσε.

Μυριέλλα Κουρεντή: Ανατροπή στα συναισθήματα της – “Εγώ έναν άλλο Γιώργο γνώρισα”

Ανατροπή στα συναισθήματα της Μυριέλλας Κουρεντή για τον Γιώργο Κατσαούνη.
Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Γιώργου Κατσαούνη ότι στήθηκε μέρος του παιχνιδιού στο Survivor, με αποτέλεσμα ο Γιώργος να έρθει αντιμέτωπος με όλη την ομάδα των “Μαχητών”.
Ο Γιώργος Κατσαούνης ζήτησε συγγνώμη αν έκανε λάθος, η Μυριέλλα όμως δήλωσε “σοκαρισμένη” από τη συμπεριφορά του ανθρώπου με τον οποίο ήρθε πιο κοντά.
“Είναι πάρα πολύ δύσκολη η θέση μου, δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τον γνωρίσω κανονικά, δεν έχουμε ανταλλάξει πάνω από τρεις προτάσεις συνεχόμενες ποτέ, πάντα μας κόβουν και μας χωρίζουν, γιατί έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού. Εγώ έναν άλλον Γιώργο γνώρισα, έναν άλλον Γιώργο ένιωσα, ένας άλλος Γιώργος με γοήτευσε και με έκανε να χαμογελάω, και με έκανε να νιώθω όμορφα. Ο τρόπος του να δώσει την ομάδα δεν είναι σωστός. Ο Γιώργος έχει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης από όλα τα παιδιά που είναι στην ομάδα, δεν κατανοεί αυτά που όλοι οι υπόλοιποι κατανοούν. Τα νεύρα που βγάζει δεν είναι σωστά αλλά θε έδινα περιθώριο προσαρμογής. Δικαίως η ομάδα στέκεται εναντίον του, νιώθω πολύ άσχημα, με προβληματίζουν οι απόψεις των μπλε, δεν θέλω να πω παραπάνω” είπε η Μυριέλλα Κουρεντή.