Survivor: Οργή στο Twitter για Τριαντάφυλλο και Καλίδη
2 years, 9 months ago
6

Οργισμένοι εμφανίστηκαν αρκετοί χρήστες του Twitter μετά την αποκάλυψη που έκαναν στον τελικό του Survivor ο Τριαντάφυλλος και ο Πάνος Καλίδης για τη σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Αλέξη Παππά, με τους δυο πρώην παίκτες να αποκαλύπτουν on air ότι Αλέξης και Ελευθερία συνευρέθηκαν ερωτικά όσο ήταν στο ριάλιτι.

Μια κίνηση που έφερε σαφώς σε δύσκολη θέση τόσο την Ελευθερία όσο και τους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι δεν πίστευαν στα αυτιά τους. Όσο κι αν ο Γιώργος Λιανός προσπάθησε να το σταματήσει οι δυο παίκτες δεν είχαν κανένα φραγμό, γεγονός που έφερε αντιδράσεις.

Κι ενώ το ξεκίνησε στη συνέχεια θέλησε να το μαζέψει, όμως είχε ήδη γίνει το «κακό» κι έτσι ο Πάνος Καλίδης ήρθε και έκανε την αποκάλυψη μπροστά σε όλους. «Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον;», είπε αρχικά με τον παρουσιαστή να προσπαθεί να τον «κόψει».

«Θέλω να το πω αλλά… είναι πολύ καλά παιδιά και πέρασα ωραία μαζί τους ήταν ο Άλεξ με την Ελευθερία», είπε ο Ντάφυ με τον Πάνο να συμπληρώνει: «Νόμιζα πως ο Τριαντάφυλλος θα πει κάτι σχετικά με αυτό που έλεγα εγώ και τελικά «έδωσε» αυτούς που έκαναν σεξ», είπε.

Οι αντιδράσεις στο Τwitter

«Έπρεπε να είναι μαγνητοσκοπημενος ο τελικός. Τριαντάφυλλος Καλλίδης δεν μαζεύονται», «Ο Τριαντάφυλλος έκανε τη χοντράδα του αιώνα», «Το οτι ο τριανταφυλλος έθιξε τα προσωπικά δεδομένα μιας γυναίκας καταλαβαίνουμε ακριβώς το ποιον του», ήταν μερικά από τα σχόλια.

in.gr