Survivor: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια on air στον τελικό του – Ελάχιστοι το είδαν
1 year, 8 months ago
6

Ένα πάρα πολύ σοβαρό σκηνικό σημειώθηκε στον τελικό του Survivor, τη στιγμή που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον μεγάλο νικητή, του φετινού ριάλιτι.

Την ώρα λοιπόν που ξεκινούσαν οι πανηγυρισμοί για τη νίκη του Στάθη Σχίζας άπαντες έτρεξαν να τον συγχαρούν. Κάποιοι όμως, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, δεν δίστασαν να… έρθουν στα χέρια.

  • Διαβάστε επίσης: Στάθης Σχίζας: Ποιος είναι ο νικητής του Survivor – Οι επιχειρήσεις και η σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Φαίνεται απίστευτο κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό! Κάποιοι πανηγύριζαν για τα 100.000 ευρώ του Στάθη… ίσως και περισσότερο από τον ίδιο τον Στάθη.

Κι ενώ το κλίμα ήταν πέρα για πέρα πανηγυρικό, παραλίγο να… ξεκινήσει ένας καυγάς.

Ο λόγος για τους συνήθεις ύποπτους: Τον Τάκη Καραγκούνια και τον Γιώργο Κατσαούνη, που ακόμα και τώρα κατάφεραν να καταπλήξουν τα πλήθη που τους έβλεπαν να τραβολογάνε στην κυριολεξία τον Στάθη προκειμένου να βγουν μία ακόμα φωτογραφία μαζί του…

Μάλιστα, εκεί φαίνεται να υπήρξε μικρής διάρκειας ένταση, η οποία ευτυχώς δεν γενικεύτηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κατσαούνης αποβλήθηκε από την παραγωγή του ΣΚΑΙ, λόγω καυγά. Μάλιστα ο ίδιος είχε εξηγήσει στην εκπομπή «Love It» το παρασκήνιο του καυγά.

«Με τον Τάκη αρχίσαμε πολύ όμορφα. Όλα ξεκίνησαν από τους στίβους μάχης, υπήρχε ένας ωραίος ανταγωνισμός στην αρχή, αλλά μετά το ένα έφερνε το άλλο, υπήρχε υπερένταση» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Τάκης άρχισε να ψάχνει τα παπούτσια του και κάποια στιγμή λέει μια κουβέντα ότι “όποιος πήρε τα παπούτσια, του γ**** το σπίτι”. Είναι κάποιες κουβέντες, οι οποίες δεν λέγονται. Και τα παπούτσια να σου πήρε κάποιος, δεν γίνεται να του βρίζεις το σπίτι. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά η κουβέντα ήταν βαριά. Δεν μπορούσα να πουλήσω την οικογένειά μου για 100.000 ευρώ» συμπλήρωσε.

in.gr