Survivor: «Πόλεμος» με την άφιξη του Τριαντάφυλλου στην Ελλάδα
2 years, 10 months ago
6

Στην Αθήνα επέστρεψε την Δευτέρα (7/6) από τον Άγιο Δομίνικο, ο Τριαντάφυλλος, έπειτα από έντεκα υποψηφιότητες στο Survivor, έχοντας την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου που τόσες φορές επικαλέστηκε κατά τη διάρκεια της παραμονής του μέσα στο παιχνίδι.

Δεν τον καλοδέχτηκαν μόνο στο αεροδρόμιο, αλλά φίλοι και γνωστοί τον περίμεναν και έξω από το σπίτι του.

Η εκπομπή, Happy Day έδειξε πλάνα από το σπίτι του όπου ο Τριαντάφυλλος είναι στο μπαλκόνι και χαιρετά τους φίλους αλλά και τους ρεπόρτερ και κρατά στην αγκαλιά του τον γιο του Νικόλα, ενώ η γυναίκα του, Δήμητρα δεν σταμάτησε να κερνά τους πάντες γλυκά και σουβλάκια!

Δείτε πλάνα από το σπίτι του Τριαντάφυλλου που έγινε χαμός μετά την επιστροφή του από το ριάλιτι επιβίωσης!

Στις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή love it ο Τριαντάφυλλος είπε:

«Η Μαριαλένα με τον Σάκη είχαν δύο χρόνια σχέση. Υπάρχει κάτι ωραίο αναμεσά τους, κάτι δυνατό. Αν θα συνεχιστεί μετά το παιχνίδι δεν το ξέρω. Υπάρχει αληθινή αγάπη. Ο Σάκης είναι πολύ καψούρης και η Μαριαλένα ζηλιάρα. Αγαπιούνται τα παιδιά. Ο Σάκης έκανε πολλά για τη Μαριαλένα, άφησε τις δουλείες του για να την βρει. Ο Σάκης μου είπε ότι την έβλεπε πολύ σοβαρά και ότι ήθελε να κάνει παιδί μαζί της. Το έχει πει στην Μαριαλένα και κράταγε μια άμυνα… Δεν ξέρω αν θα την περιμένει ο Λιβάνης. Θα τον πάρω τηλέφωνο. Βλέπω δυο παιδιά που είναι σαν να έχουν σχέση. Τι άλλο θες να δεις;»!

in.gr