Survivor: Πρόταση γάμου Μαρτίκα σε Βρισηίδα στον ημιτελικό;
1 year, 8 months ago
6

Χαμός θα γίνει στον αποψινό τελικό του ριάλιτι

Μία… έκπληξη ετοιμάζουν απόψε ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου στον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα, οι τέσσερις φιναλίστ του φετινού Survivor έχουν ήδη φτάσει και βρίσκονται στη βίλα που τους φιλοξενεί, ενώ έχουν συναντήσει και τους συγγενείς τους.

  • Διαβάστε επίσης: Καβγαδάκι on air για Ανδριώτου – Μαρτίκα: «Δεν σου επιτρέπω – Έληξε το θέμα»!

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου ετοιμάζουν μία έκπληξη στον ημιτελικό κι έχει να κάνει με… γάμο.

Η Έλενα ανέφερε για την έκπληξη: «έχει να κάνει με γάμο μέχρι εκεί μπορώ να σας πω… έχει να κάνει με γάμο… Θα είναι έκπληξη και θα έρθει από ψηλά»!

Ο Σπύρος και η Βρισηίδα πάντως έκαναν μαζί και την πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση, ενώ η πρώην παίκτρια είπε πως ο Σπύρος γνώρισε και τους γονείς της.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Σπύρος Μαρτίκας είπε: «Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται… Βγήκαμε πρώτο ραντεβού πριν δυο μέρες και συζούσαμε 2,5 μήνες στο Survivor»!

«Πήγαμε για φαγητό με τους γονείς μου και μετά για ποτό. Ερωτεύτηκα τον χαρακτήρα του, στο Survivor δεν είπα α τι ωραίος γκόμενος και όρμηξα. Δεν υπάρχει αυτό» συμπλήρωσε η Βρισηίδα.

Μένει να δούμε την έκπληξη που ετοιμάζουν απόψε στον ημιτελικό του Survivor!

in.gr