Survivor: Σάκης και Ηλίας οι φιναλίστ του τελικού – Όλα όσα έγιναν στον ημιτελικό
2 years, 8 months ago
6

Οι καλύτερες στιγμές στον Άγιο Δομίνικο, οι αφίξεις των survivors στο Άλσος Βεΐκου, οι πέντε ηχηρές απουσίες, η επανένωση των φιναλίστ με τις οικογένειες τους και όσα δεν έδειξαν οι κάμερες

Ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κόρομι ήταν οι τέσσερις παίκτες του Survivor 4 που κατάφεραν να φύγουν από τον Άγιο Δομίνικο και να φτάσουν στους ημιτελικούς στην Αθήνας.

Ωστόσο στον τελικό της Δευτέρας κατόπιν της ψηφοφορίας του κοινού το παρών θα δώσουν μόνο οι Σάκης και Ηλίας.

Στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου την Κυριακή το βράδυ, ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε όλους τους Survivors ζητώντας από τον Κώστα Παπαδόπουλο να δώσει το σύνθημα με τη ντουντούκα του.

Κατά την παρουσίαση των παικτών που βρέθηκαν φέτος στον Άγιο Δομίνικο ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης μπέρδεψε την Βαλέρια Χοψονίδου με την αδελφή της Ολυμπία και με χιούμορ κάλυψε το λάθος του παρουσιάζοντας και τον Βασίλη Σπανούλη.

Από τον ημιτελικό απουσίαζαν οι Αλέξης Παππάς, Τζέιμς Καφετζής, Περικλής Κονδυλάτος, Νικολέττα Μαυρίδη και Χριστίνα Κεφαλά.

Ακολούθησαν οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη και στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο από την επανένωση τους με τις οικογένειες τους.

Ο Κόρο συναντά την οικογένεια του.

Η Μαριαλένα συναντά την οικογένεια της.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, το οποίο επέλεξε να κρατήσει στο Survivor 4 την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η 25χρονη καρατέκα θα συνέχιζε τη μάχη της για το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ κόντρα στον αγαπημένο της Σάκη Κατσούλη και τον Ηλία Μπόγδανο, τους δυο παίκτες που κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στους ημιτελικούς μέσω των αγώνων κατάταξης.

Για τους τρεις φιναλίστ άνοιξαν γραμμές για να ψηφίσει το κοινό ποιόν θέλει στον τελικό της Δευτέρας, ενώ όλοι οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν μέσω βίντεο τις πιο συγκινητικές στιγμές της διαδρομής τους, τις δυσκολίες, τις χαρές και τις επιτυχίες τους, αλλά και όσα δεν έδειξαν οι κάμερες.

Αξέχαστες στιγμές απο τα Συμβούλια του Νησιού που δεν έδειξαν οι κάμερες.

Συγκινητικά ήταν τα βίντεο και από την επανένωση των Σάκη Κατσούλη και Ηλία Μπόγδανου με τις οικογένειες τους.

Ο Ηλίας συναντά την οικογένεια του.

Ο Σάκης συναντά την οικογένεια του.

Ένα από τα βίντεο που ξεχώρισε ήταν και οι αλλαγές των παικτών στην εμφάνισή τους από την ημέρα που μπήκαν στο Survivor μέχρι και λίγο πριν αποχωρήσουν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Κοψιδάς διέκρινε πως η παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο τους άλλαξε προς το καλύτερο. Τα περισσότερα κιλά φάνηκε πως τα έχασε ο Τριαντάφυλλος. Αντίθετα με τους άντρες survivors ήταν τα αποτελέσματα των γυναικών, οι οποίες βαμμένες και καλοντυμένες δεν είχαν καμία σχέση με την εμφάνισή του στις παραλίες της Καραϊβικής.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο ήταν αρκετές. Πείνα,  τραυματισμοί και δύσκολες καιρικές συνθήκες ήταν αυτά που έμειναν περισσότερο στους survivors από την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Οι survivors μιλούν για τις δυσκολίες που βίωσαν στον Άγιο Δομίνικο

Ένα από τα κορυφαία βίντεο που προβλήθηκε κατά την διάρκεια του ημιτελικού ήταν και το πώς… γλέντησε τους survivors το Twitter, με την «τελεφερίκ» Ελευθερίου, τις τούμπες του «Ντάφυ», μέχρι και την έκφραση της Σαλαγκούδη όταν άκουσε πως είναι η πιο δημοφιλής παίκτρια.

Οι τρείς φιναλίστ του ημιτελικού πριν κλείσουν οι τηλεφωνικές γραμμές της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού και γίνουν γνωστά τα ονόματα των δύο παικτών που θα μονομαχήσουν το βράδυ της Δευτέρας στον τελικό για το μεγάλο έπαθλο απευθύνθηκαν για τελευταία φορά στον κόσμο για να τους στηρίξει.

Σάκης Κατσούλης…

Ηλίας Μπόγδανος…

Μαριαλένα Ρουμελιώτη…

Ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν  τις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής ανακοίνωσε πως ο πρώτος που θα βρεθεί στον τελικό της Δευτέρας είναι ο Σάκης Κατσούλης και θα  διεκδικήσει τη νίκη κόντρα στον Ηλία Μπόγδανο. Εκτός έμεινε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις αφίξεις των Survivors στο Άλσος Βεϊκου.


IMG_6938
IMG_6937
IMG_6936
IMG_6934
IMG_6927
IMG_6921
IMG_6920
IMG_6913
IMG_6932
IMG_6942


survivor01
survivor02

protothema.gr