Survivor Spoiler: Ανατροπή μεγατόνων με τους υποψήφιους προς αποχώρηση
2 years, 9 months ago
6

Ανατροπή μεγατόνων θα έχουμε αυτή την εβδομάδα στο Survivor!

Tην πρώτη ατομική ασυλία κέρδισε ο Γιώργος Κορόμι, ο οποίος υπέδειξε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη.

Το βράδυ της Τρίτης 22/6 παρακολουθήσαμε το δεύτερο αγώνα ασυλίας το μαραθώνιο αγώνισμα των παικτών για την δεύτερη ατομική ασυλία.

Οι παίκτες, φανερά καταβεβλημένοι θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν και τις υψηλές θερμοκρασίες στον Άγιο Δομίνικο.

Εκείνος τελικά που τα κατάφερε ήταν ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίoς κέρδισε την δεύτερη ατομική ασυλία της εβδομάδας.

Ποιος κερδίζει την τρίτη ασυλία απόψε στο Survivor

Σύμφωνα με τα σχετικά spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, μετά την χθεσινή του νίκη, ο Σάκης θα κάνει το σερί και θα πάρει το τοτέμ και σήμερα!

Κάπως έτσι θα βγει από τους προτεινόμενους προς αποχώρηση και ο Γιώργος Κόρομι που τον είχε επιλέξει θα πρέπει να δώσει έναν άλλο συμπαίκτη του…

Αυτό σημαίνει δυο πράγματα… Πρώτον πως εξαιρεί τον εαυτό του με τη νίκη του αυτή από την θέση των προτεινόμενων προς αποχώρηση και δεύτερον πως περνά κατευθείαν στην τελική τετράδα του ημιτελικού!

Από την άλλη, ο Γιώργος Κόρομι θα πρέπει κι αυτός να δείξει κάποιον άλλον συμπαίκτη του αφού ο Κατσούλης με το τοτέμ σώζει τον εαυτό του!

Σύμφωνα, λοιπόν με τα σχετικά  spoilers  ο Γιώργος Κόρομι θα ρίξει στον τάκο την μόνη παίκτρια του Survivor πλέον, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

in.gr