Survivor Spoiler: Με γέλια και κλάματα η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου
2 years, 9 months ago
6

Ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μετά από 11 μονομαχίες με τους υποψήφιους προς αποχώρηση, ο Τριαντάφυλλος είναι εκείνος που τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι, όμως το ίδιο ακριβώς γεγονός είναι η απόλυτη ικανοποίηση για τους Amigos para siempre, τον Ασημακόπουλο, τον Κόρο, την Καρολίνα και τον Μπόγδανο οι οποίοι όχι μόνο χαίρονται αλλά και χλευάζουν τον Τριαντάφυλλο.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα θυμούνται όμορφες στιγμές με τον Τριαντάφυλλο μέσα στο παιχνίδι και δεν καταφέρνουν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Όμως, οι Amigos para siempre δεν λένε να σταματήσουν τους πανηγυρισμούς καθώς ήταν διακαής πόθος τόσο του Ασημακόπουλου και της Κάρολ όσο και του Κόρο να φύγει από το παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος τον οποίο θεωρούσαν υπεύθυνο για πολλές αδικίες, που όπως έλεγαν, συνέβαιναν μέσα στο παιχνίδι.

Μάλιστα, ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος με… αμφίεση που δεν θα περίμενε κανείς, σαν αρχηγοί κάποιας φυλής, χλεύαζαν τη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου μέσα στο παιχνίδι γεγονός που ενόχλησε ιδιαίτερα τον Σάκη Κατσούλη ο οποίος δεν κρύβει την οργή του για τέτοιου είδους συμπεριφορές.

in.gr