Survivor: Τελικά θα μοιραστεί ο Σάκης το έπαθλο με την Μαριαλένα;
2 years, 9 months ago
6

Έχουν περάσει μόλις λίγες μέρες από τον μεγάλο τελικό του Survivor και φυσικά οι πρωταγωνιστές του, όπως ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συνεχίζουν να μας απασχολούν με διάφορες δηλώσεις τους και αποκαλύψεις τους.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Secret μίλησε και για την δημόσια δήλωση του πρώην αγαπημένου της Σάκη Κατσούλη ο οποίος ήταν και ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού επιβίωσης ότι θα της δώσει χρήματα από το έπαθλο που κέρδισε προκειμένου να ανοίξει το δικό της γυμναστήριο.

 

Τι λέει η ίδια γι’ αυτό; Διαβάστε τι είπε σε συνέντευξή της παρακάτω:

Ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε δημόσια ότι θα σου δώσει χρήματα για να ανοίξεις το δικό σου γυμναστήριο. Πώς νιώθεις γι’ αυτό;

Το έμαθα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Σάκης. Δεν έχουμε συζητήσει τίποτα πάνω σε αυτό. Είναι πολύ όμορφη ως κίνηση. Δε νομίζω να πάρω χρήματα από τον Σάκη, γιατί και αυτός έχει πολλές υποχρεώσεις και ξέρω ότι τα χρειάζεται πολύ τα χρήματα.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου;

Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου μέχρι σήμερα ήταν όταν έχασα το σκυλάκι μου, τη Μάρσι. Είχε ένα πρόβλημα στο ουροποιητικό της. Έφυγε πολύ ξαφνικά. Με πήρε η μητέρα μου, θυμάμαι, και μου είπε: “Έφυγε η Μαρσούλα μας”.

Στενοχωρήθηκες για αυτά που είπε η μητέρα σου για τον Σάκη;

Τη μαμά μου την αγαπώ πάρα πολύ και ξέρω πώς ακριβώς τα λέει. Όπως κάθε μάνα, ανησυχεί για το παιδί της. Αυτό που με στενοχώρησε είναι όλα αυτά που σκεφτόταν, θα έπρεπε να τα κρατήσει για τον εαυτό της.

in.gr