Survivor: Θρίλερ με τη Μαριαλένα – Γιατί την εξαφάνισε ο Ατζούν
2 years, 10 months ago
6

Ένα… μικρό διαδικτυακό χαμό προκάλεσε πριν από μερικές ώρες ένα live που έκανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στο Instagram για το ελληνικό Suvivor. Εκεί εμφανίζονταν οι Έλληνες παίκτες χωρίς όμως να φαίνεται η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Πολλοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν πως η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης κατά λάθος «πρόδωσε» την αποχώρηση της Μαριαλένας από το Survivor.

 

Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι η Μαριαλένα, ο Γιώργος Κόρομι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Στο twitter υπήρχαν κάποιοι που αναρωτήθηκαν πως γίνεται να λείπει ενώ δεν έχει ξεκινήσει η ψηφοφορία, δηλαδή δεν έχει φύγει από το παιχνίδι, ενώ υπήρξαν και άλλοι που μίλησαν για «στημένο» κόλπο και όχι μόνο.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαριαλένα!

Τελικά την απάντηση έδωσε ο Γιώργος Λιανός μέσα από ένα Instagram story του.

Όπως έγραψε ο παρουσιαστής, η Μαριαλένα βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο νοσοκομείο για προγραμματισμένες εξετάσεις και αυτός ήταν ο λόγος της απουσίας της. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από τον Άγιο Δομίνικο, η Μαριαλένα αισθάνθηκε αδυναμία και είχε ένα μικρό λιποθυμικό επεισόδιο. Η κατάστασή της πάντως δεν ήταν σοβαρή και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Ο Σάκης Κατσούλης βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα γιατί η παραγωγή δεν τον έχει ενημερώσει για την κατάστασή της ακόμα.

in.gr