Survivor: «Ξεσάλωσε» ο Ασημακόπουλος πριν αποχωρήσει… γλυκά από τον Άγιο Δομίνικο
2 years, 9 months ago
6

Η σπουδαία κίνηση του Ασημακόπουλου, τα κλάματα του Ηλία, η φιλία που περνάει κρίση, η απουσία της Μαριαλένας και η ελληνορουμανική μάχη για το «pool and candy party» – Δείτε βίντεο

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο παίκτης που δεν θα βρίσκεται στον μεγάλο τελικό του Survivor 4 την Κυριακή 4 Ιούλιου και Δευτέρα 5 Ιούλιου που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Γαλάτσι. Πριν αποχωρήσει απο τον Άγιο Δομίνικο, ο 29χρονος fashion designer ανακοίνωσε πως τα χρήματα που κέρδισε απο τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης θέλει να τα δωρίσει σε ιδρύματα για παιδιά με καρκίνο.

Οι ΣάκηςΜαριαλέναΗλίας και Κόρο που απέμειναν θα βάλουν τα δυνατά τους για να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι δύο Survivors που θα έχουν την καλύτερη επίδοση θα περάσουν κατευθείαν στον ημιτελικό. Οι άλλοι δύο θα τεθούν την Τετάρτη (30/6) σε ψηφοφορία για το τηλεοπτικό κοινό.

Την εβδομάδα που πέρασε ο Σάκης Κατσούλης έκανε για ακόμα μια φορά την υπέρβαση και κατάφερε να πάρει τις δυο ασυλίες που τον έβγαλαν από υποψήφιο αναγκάζοντας τον Γιώργο Κόρομι να βάλει στην θέση του την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Μαζί της στον… τάκο οι άλλοι δυο «μπλε» και πιο παλιοί του φετινού ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Γιώργος Ασημακόπουλος και Γιώργος Κόρομι.

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη του Σάκη Κατσούλη στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας στον τελικό με τον Ηλία Μπόγδανο, φάνηκε ότι ενόχλησε αρκετά τους άλλους δυο Amigos, οι οποίοι έκαναν τον τρίτο της παρέας να νιώθει άσχημα. Ο Ηλίας δεν άντεξε και τον πήρε το παράπονο. Την «παγωμάρα» στους Amigos έχει διαπιστώσει και ο Σάκης Κατσούλης.

Η τελευταία ομαδική μάχη μπλε και κόκκινων στον Άγιο Δομίνικο θα ήταν μεικτή. Έλληνες και Ρουμάνοι θα… έπεφταν στον υδάτινο στίβο μάχης με στόχο το μεγάλο έπαθλο. Ένα πάρτι σε βίλα με πισίνα και λιχουδιές, ένα «pool and candy party». Στο αγώνισμά δεν θα συμμετείχε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις, όπως γνωστοποίησε ο Γιώργος Λιανός.

Οι κόκκινοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και προηγήθηκαν, όμως οι μπλε τους ισοφάρισαν και πέρασαν μπροστά. Η μάχη μεταξύ των δυο ομάδων ήταν σκληρή με τους μπλε να πηγαίνουν το σκορ στο υπέρ τους 9-5. Ο Σάκης Κατσουλής κράτησε ζωντανούς του κόκκινους κάνοντας το 9-6, ωστόσο οι μπλε πήραν τον πόντο που χρειαζόντουσαν και τη ρεβάνς από τους κόκκινους.

Οι κόκκινοι απέδωσαν την ήττα τους στις φωνές των μπλε που τους αποσυντόνισαν.

Κόρο και Ασημακόπουλος χάρηκαν για τη νίκη που για έναν από τους δυο ίσως είναι και η τελευταία. Ο Σέμπι έδειξε ενοχλημένος από τις φωνές του Κόρο, ενώ η Μαρία δεν σταμάτησε να χαμογελάει από την ενέργεια των Ελλήνων της μπλε ομάδας.

Ο Σάκης Κατσούλης παραδέχθηκε τη νίκη των μπλε, ενώ ο Ηλίας έριξε την ευθύνη της ήττας στους Ρουμάνους της ομάδας του. Σάκης και Ηλίας συζήτησαν και για τη στάση των Κόρο και Ασημακόπουλου απέναντι στον κολλητό τους και το γεγονός ότι η σχέση τους περνάει κρίση.

Το pool and candy party στη βίλα είχε και εκπλήξεις για τους μπλε, οι οποίοι από την πολύ ζάχαρη δεν σταμάτησαν να χορεύουν με τον Ασημακόπουλο να… ξεσαλώνει.

Στο τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης τους φετινού survivor είχε επιστρέψει και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από το νοσοκομείο, η οποία όπως είπε πέρασε μια από τις πιο δύσκολες βραδιές στο ριάλιτι επιβίωσης. Κόρο και Ασημακόπουλος περιέγραψαν στον Γιώργο Λιανό πως πέρασαν στο πάρτι στο οποίο δεν έδωσε το παρών η Μαριαλένα, τονίζοντας πως όποιος φύγει απόψε θα είναι η… πιο γλυκιά αποχώρηση.

Ο Ηλίας Μπόγδανος αναφέρθηκε στο «ψυχρό» κλίμα που υπάρχει στους Amigos μετά την ήττα  των μπλε στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας. Ασημακόπουλος και Κόρο έδωσαν την δική τους εξήγηση.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως οι survivors θα συναντηθούν με τις οικογένειες τους και πως στη συνέχεια θα διεξαχθούν αγώνες κατάταξης. Οι δυο με την καλύτερη απόδοση θα προχωρήσουν στον τελικό και οι άλλοι δύο θα περάσουν από τη διαδικασία της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού με τις τηλεφωνικές γραμμές να κλείνουν στα Live της Αθήνας.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έκαναν ένα σχόλιο πριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει πως στους ημιτελικούς της Ελλάδας δεν θα βρεθεί ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος πριν πάρει την δάδα του να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ανακοίνωσε πως τις απολαβές του από το ριάλιτι επιβίωσης θέλει να τις δωρίσει σε κάποια ιδρύματα για παιδιά με καρκίνο.

protothema.gr