Survivor: Ζευγάρι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κι ο Στάθης Σχίζας – Πώς αντέδρασε η πρώην σύντροφός του
1 year, 10 months ago
6

Την είδηση επιβεβαίωσε με ένα story στο Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη – Ιδιαίτερα εκνευρισμένη η πρώην σύντροφός του και μητέρα του παιδιού του – «Αδιαφορείτε για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην ψυχολογία ενός παιδιού κάτι τέτοιο», έγραψε η Άννα Μαρία Κατσαρού

Αν και οι ίδιοι δεν το έχουν επιβεβαιώσει ακόμα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας είναι ζευγάρι.

Όχι μόνο η Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσω του Instagram, αλλά και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» επιβεβαίωσαν ότι η εντυπωσιακή ξανθιά και ο παίκτης του Survivor είναι μαζί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωσε: «Ναι, είναι μαζί και χθες η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε την αποκάλυψη κι ανέβασε μία φωτογραφία για να στηρίξει τον Στάθη, που βρίσκεται στο Survivor. Ο Στάθης έχει ένα τατουάζ με το όνομα της Αλεξάνδρας στα πλευρά του».

 

alexandraki

Ωστόσο, δεν χάρηκαν όλοι με την επιβεβαίωση αυτής της σχέσης.

Η πρώην σύντροφος και μητέρα της κόρης του Στάθη Σχίζα, Άννα Μαρία Κατσαρού αντέδρασε και μάλιστα, ανάρτησε ένα σχετικό κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι χωρισμένοι, ωστόσο έχουν παιδιά σε ηλικία που και τηλεόραση βλέπουν και έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ! Δυστυχώς, δεν σέβεστε την ύπαρξή τους και ανεβάζετε προσωπικές στιγμές τρίτων εν αγνοία τους μάλιστα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην ψυχολογία ενός παιδιού κάτι τέτοιο. Υπάρχουν όρια και υπάρχει και ο σεβασμός στην οικογένεια στην προκειμένη περίπτωση στο παιδί! Μπορείτε να βγάλετε ή να επιβεβαιώσετε μια είδηση, μια σχέση δυο ανθρώπων ή να στηρίξετε έναν άνθρωπο με αξιοπρεπή τρόπο», έγραψε η πρώην σύντροφος του Στάθη Σχίζα.

sxizas

protothema.gr