Συμπέθεροι από τα Τίρανα – Σάρωσαν στην τηλεθέαση και αποθεώθηκαν στο Twitter
2 years, 6 months ago
6

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής (15/10) στο MEGA η πολυαναμενόμενη κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, Συμπέθεροι από τα Τίρανα.

Το συγγραφικό δίδυμο έκανε πάλι το θαύμα του. Κέρδισε από τα πρώτα κι όλας λεπτά τις εντυπώσεις του κοινού, με τους ηθοποιούς να υπόσχονται αξέχαστες στιγμές γέλιου και άπαντες να περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο.

H σειρά μπήκε δυναμικά στην prime time φτάνοντας στο 38% στο δυναμικό κοινό και 38,6% στο σύνολο κοινού, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό.

Οι αριθμοί «μιλούν» από μόνοι τους

Δυναμικό κοινό:

Σύνολο κοινού:

Παράλληλα, στο Twitter έγινε χαμός

Οι χρήστες σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο την πλοκή και το #SympetheroiApTaTirana βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των trends.

Ειδική μνεία έγινε για το καστ και τους Μαρία Λεκάκη – Βασίλη Κούκουρα, οι οποίοι 21 χρόνια μετά το τέλος του «Κωνσταντίνου και Ελένης» συναντιούνται ξανά στην τηλεόραση.

Άλλοι αναφέρθηκαν στην επιστροφή των Παπαθανασίου – Ρέππα στο Μεγάλο Κανάλι και άλλοι στους διαλόγους που προσφέρουν απίστευτο γέλιο.

Δείτε κάποια από τα tweets παρακάτω

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πλοκή της σειράς

Η σειρά εκτυλίσσεται σε μια φανταστική κωμόπολη της Ελλάδας, όπου φτάνουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές η Λίζα με τον αρραβωνιαστικό της τον Άλφρεντ.

Ο Άλφρεντ έχει καταγωγή από την Αλβανία, αλλά η κοπέλα φοβούμενη τις αντιδράσεις των γονιών της, της Πένης και του Λυκούργου, δεν τους αποκαλύπτει τίποτα.

Οι γονείς της πιστεύουν ότι ο Άλφρεντ είναι Άγγλος και μάλιστα λόρδος, και εκεί, ξεκινά ο κύκλος των ξεκαρδιστικών παρεξηγήσεων.

Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Πηνελόπη Πιτσούλη, Ελένη Γερασιμίδου, Βάσω Γουλιελμάκη, Σοφία Βογιατζάκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσωβού, Γιάννης Μπουραζάνας, Τζένη Μπότση, Αντιγόνη Νάκα, Γιάννα Ζιάννη, Ζώγια Σεβαστιανού, Τζένη Καζάκου, Ντάνιελ Νούρκα

 

in.gr