Συγκινεί ο Πανταζής για τον Δάκη: Η συζήτηση με τον Πασχάλη λίγα λεπτά πριν μάθουν για τον θάνατό του
1 year, 10 months ago
6

O Λευτέρης Πανταζής αναφέρθηκε στο αγαπημένο του φίλο και συνάδελφο Δάκη και συγκίνησε το κοινό.

Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τη συνεργασία του με το Δάκη και τις όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί.

Πιο συγκεκριμένα ο Λευτέρης Πανταζής δήλωσε πως «ο καλύτερος άνθρωπος ήταν ο Δάκης. Μα την Παναγία! Ήμασταν μαζί στο Μικρό Διογένη μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου και την Πωλίνα. Παιδί μου, τι άνθρωπος ήταν αυτός; Καλός άνθρωπος, ωραία φωνή, καλοσύνη, δεν ενοχλούσε ποτέ κανέναν. Του κάναμε πλάκες, μας έκανε και αυτός και τα καμαρίνια μας ήταν ανοιχτά. Περάσαμε μια σεζόν εκπληκτική μαζί, σκίσαμε τότε».

«Τον έβλεπα και στη Γλυφάδα πάντα που έμενε εκεί, μιλούσαμε, συζητούσαμε. Ναι ρε παιδί μου. Ήμουν προχθές μαζί με τον Πασχάλη στο αεροδρόμιο και συζητούσαμε πριν μπούμε στο αεροπλάνο. «Πως είναι ο Δάκης, ρε συ Πασχάλη;» του λέω. «Έχει μείνει 42 κιλά. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να την βγάλει» μου λέει. Δεν προλάβαμε να μπούμε στο αεροπλάνο και μας έστειλαν μήνυμα ότι έφυγε» πρόσθεσε, επίσης, ο Λευτέρης Πανταζής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show του ΑΝΤ1.

Δείτε το απόσπασμα