Συγκλονίζει γνωστή τραγουδίστρια: Παρενοχλήθηκα σεξουαλικά όταν ήμουν 6 ετών
2 years, 6 months ago
6

Η γνωστή τραγουδίστρια, Αντονέλλα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε την τραυματική εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης που έζησε στα 6 της χρόνια.

«Η δική μου περίπτωση ήταν σε πολύ μικρή ηλικία. Ήμουν έξι χρονών. Βέβαια έχω μάθει να ζω με αυτό, είναι μέρος και κομμάτι της ζωής μου, του εαυτού μου» ανέφερε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

Και συνέχισε: «Το έχω δουλέψει, το έχω αποδεχτεί. Δεν το ξεχνάω και δεν ξεχνάς κάτι τέτοιο ποτέ.

Έχω μάθει μέσα από αυτό και έχουν αναγεννηθεί βιώματα και έχω μάθει στη ζωή μου πια να μην επιτρέπω, να είμαι πολύ δυνατή και όποτε μπορώ να βοηθήσω κάποιον είτε να τον συμβουλεύσω είτε να είμαι δίπλα του, θα είμαι».

Αντονέλλα τραγουδίστρια

«Ήταν ένας οικογενειακός φίλος. Εγώ ήμουν σε ηλικία 6 ετών, εκείνος ήταν γύρω στα 20, φαντάρος. Έγινε μια κατάσταση τύπου πάμε να καθίσουμε στο δωμάτιο.

Ο νονός μου ήταν στην άλλη πλευρά του σπιτιού. Δεν άκουγε, είχε απόλυτη εμπιστοσύνη, ήμασταν σε οικογένεια και εκεί ξέφυγε η κατάσταση» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

«Εγώ δεν καταλάβαινα και πολλά. Θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ότι ήρθε, με άγγιξε, με ξάπλωσε, με ξεκούμπωσε, με ξέντυσε, έβαλε τα χέρια του στα ευαίσθητα σημεία. Ξεκουμπώθηκε ο ίδιος. Έκανε ό,τι μπορούσε παραπάνω» συμπλήρωσε.

«Εγώ κάποια στιγμή το σταμάτησα. Αισθανόμουν ότι αυτό που συμβαίνει δεν είναι νορμάλ. Αισθανόμουν άβολα, παρότι ήταν ένας άνθρωπος πολύ οικείος για μένα και έπαιζα μαζί του κτλ.

Κάποια στιγμή ευτυχώς άκουσα να έρχεται ο νονός μου. Εκείνος αμέσως πέταξε τα σκεπάσματα και του είπε ότι καθόμασταν και παίζαμε» συνέχισε.

«Εγώ ήμουν σε σοκ και μέσα μου έλεγα “Θεέ μου ας με φωνάξει να φύγω τώρα” κι έτσι έγινε ευτυχώς. Έκανε μια κίνηση μέσα στο σεντόνι τύπου “Μη τολμήσεις και πεις” και με έσφιξε.

Δεν είπα κάτι και μόλις πήγα να σηκωθώ να φύγω μου λέει “Μπράβο το κορίτσι μου!” χαϊδεύοντας μου το μάγουλο. Το έβαλα στα πόδια γρήγορα. Δεν το είπα ποτέ” αποκάλυψε η Αντονέλλα