Συγκλονίζει ο Μάρκος Λεζές: «Όταν γεννήθηκε δεν είχα δέρμα, είπαν στη μάνα μου ότι δεν θα ζήσω»
2 years, 28 days ago
6

Ο Μάρκος Λεζές σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις του αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στην υιοθεσία του αλλά και στη ζωή στο Άγιο Όρος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου δήλωσε ότι έχει αποφασίσει να απέχει από το θέατρο και τον λόγο που δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις.

«Δεν πάω πια σε συνεντεύξεις, γιατί όσες φορές έχω πάει, ήμουν ‘γλάστρα’» εξήγησε ο ίδιος και συνέχισε: «Επαγγελματικά έφτασα εκεί που ήθελα, έφτασα στην κορυφή, δεν θέλω να πέσω από εκεί. Ο δάσκαλός μου ο Βουτσάς μου έλεγε, έκανα 30 χρόνια να ανέβω, άλλα τόσα να κατέβω. Μεγάλη κουβέντα».

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε και τον λόγο που δεν είναι πια στο θέατρο: «Σταμάτησα να δουλεύω, γιατί φοβάμαι πολύ την ‘κατρακύλα’ αλλά και γιατί θεωρώ πως δεν υπάρχει επιθεώρηση πια».

Ο Μάρκος Λεζές συνέχισε μιλώντας για τον λόγο που οι βιολογικοί του γονείς τον έδωσαν για υιοθεσία: «Όταν γεννήθηκα δεν είχα δέρμα, ο γιατρός είπε στη βιολογική μου μάνα ότι δεν θα ζήσω. Ο θείος μου ζήτησε να με υιοθετήσει και οι γονείς μου με έδωσαν».

Ο ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του λέγοντας για εκείνη την εποχή: «Δεν ήξερα ότι είμαι υιοθετημένος μέχρι τα 16 μου, που μου το αποκάλυψαν τα βιολογικά αδέρφια μου. Δεν ένιωσα καλά, σταμάτησα το σχολείο και έφυγα. Είναι πολύ άσχημο συναίσθημα να μην ξέρεις την αλήθεια. Οι γονείς μου δεν ήθελαν να με στενοχωρήσουν, γι’ αυτό και δεν μου το αποκάλυψαν νωρίτερα».

Επίσης αναφέρθηκε και στην απόφαση του να ζήσει στο Άγιο Όρος όμως εκεί έμεινε μόνο για έναν μήνα. Ο ίδιος αποκάλυψε: «Το 1984 είχα πάει περιοδεία στην Αμερική με τον Χατζηχρήστο. Όταν γύρισα, δεν με έπαιρναν στη δουλειά, τα παράτησα όλα και πήγα στο Άγιο Όρος».

Δείτε το βίντεο

 

in.gr