Συγκλονίζει ο Μουζουράκης: «Αισθάνθηκα τον νεκρό πατέρα μου να με χαϊδεύει…»
10 months, 11 days ago
6

 

 

Ο Πάνος Μουζουράκης έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και μίλησε για όλα: Τη Μαρία Σολωμού, τη μητέρα του και την αντίδρασή της όταν της ανακοίνωσε ότι θα παίξει στο «Mamma Mia 2», ενώ συγκλόνισε με την αποκάλυψή του για τον πατέρα του και τις τελευταίες στιγμές μαζί του.

Ο Πάνος δήλωσε σχετικά με την σύντροφό του: «Η Μαρία (Σολωμού) είναι ο δυνατός χαρακτήρας της σχέσης μας… Η σχέση μου με τη Μαρία είναι σχέση ζωής»!

Όσον αφορά την αντίδραση της μητέρας του όταν έμαθε πως ο γιος της ότι θα παίξει στο «Mamma Mia 2» είπε: «Όταν είπα στη μαμά μου «Μαμά, μαμά με πήραν στο Mamma Mia 2». Moυ απάντησε «Μπράβο! Αλλά στο Voice θα είσαι;».

Εν συνεχεία όμως, αυτό που μας άγγιξε ιδιαίτερα ήταν η εξομολόγησή του για τον πατέρα του: «Έγραψα ένα τραγούδι για τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου μπήκε για μία τυπική επέμβαση, κάτι πήγε στραβά και ενώ ήμουν στο αεροδρόμιο με πήρε ο μεγάλος μου αδερφός και μου είπε «καλύτερα να γυρίσεις πίσω»… Περιμέναμε από λεπτό σε λεπτό τον πατέρα μου να πεθάνει και συνήλθε για λίγο και μας έκανε έναν υπέροχο επίλογο… Πριν φύγει ο πατέρας μου, είχαμε μία επικοινωνία και του είπα «Κοίταξε να δεις, επειδή πιστεύω ότι υπάρχει κάτι μετά θάνατον για επιβεβαίωση άμα φύγω πρώτος θα σου εμφανιστώ, μη χ@στε@ς πάνω σου. Άμα φύγεις εσύ πρώτα θέλω να μου κάνεις αυτή τη χάρη. Ο πατέρας μου έφυγε και… όπως καθόμουν στο κρεβάτι και προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί, ξαφνικά αισθάνομαι κάποιον να μου χαϊδεύει την πλάτη και επειδή ήταν δίπλα μου η Μαρία και ήταν τόσο έντονο, νόμιζα ότι το έκανε η Μαρία και γύρισα να κοιτάξω και η Μαρία κοιμόταν… Και ήταν σαν να απαλύνθηκε ο πόνος μου»!