Συγκλονίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης: Πώς διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο
1 year, 1 month ago
6

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε για την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο.

Οδημοσιογράφος αποκάλυψε τον τυχαίο τρόπο που το ανακάλυψε χάρη σε έναν νεαρό γιατρό, σημειώνοντας πως «ήταν ένας καρκίνος πολύ επιθετικός».

«Η περιπέτεια με τον καρκίνο ήρθε πολύ απότομα. Θα πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί. Έκανα ως αρχηγός περιοδείας μια επίσκεψη στο Γενικό Ναυτικό Νοσοκομείο και μου λέει ένας νεαρός γιατρός να κάνουμε ένα τεστ. Δεν ξέρω γιατί μου το είπε. Μου λέει, “έχεις κάνει PSA τώρα τελευταία;”, “άσε με τώρα του λέω”. Με έβαλε με το ζόρι μέσα», ανέφερε αρχικά ο Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ.

«Με πήρε την επόμενη μέρα και μου λέει να πάω να ξανακάνω την εξέταση γιατί έχει γίνει λάθος, είναι ένα νούμερο λέει που δεν μπορεί να υπάρχει. Πήγα την επόμενη μέρα, έκανα ξανά εξετάσεις. Ήταν ένας καρκίνος πολύ επιθετικός αλλά τώρα όλα είναι καλά. Δεν πιστεύω στο θεϊκά, ότι κάποιο χέρι τον έβαλε. Αλλά αυτός είναι ένας άνθρωπος που μου θύμισε αυτό που πρέπει να θυμίζουμε σε όλους, πρέπει έπειτα από μια ηλικία αυτά να τα ελέγχουμε», εξομολογήθηκε.

Όσο για το πώς άλλαξε όλο αυτό τη ζωή του ο Σταύρος Θεοδωράκης εξομολογήθηκε: «Αυτό δεν άλλαξε ιδιαίτερα το αξιακό μου σύστημα πριν λίγα χρόνια με είχε πληγώσει ο θάνατος του πατέρα μου που έφυγε 62 χρονών. Ήξερα ότι ο θάνατος είναι κάτι που υπάρχει εκεί στη γωνία και μας απειλεί όλους. Επηρεάστηκε η ζωή μου από αυτό αλλά δεν έχω καταφέρει να αλλάξω το μόνιμο άγχος που έχω για τη ζωή».

real.gr