Συγκλονίζει ο Θοδωρής Μπουρδέκας: «Έχω πληγωθεί πολύ από τη μητέρα μου, έχω φάει πολύ ξύλο όταν ήμουν μικρός»
2 years, 4 months ago
6

Ο Θοδωρής Μπουρδέκας είναι από τους νεαρούς πρωταγωνιστές που γνωρίσαμε μέσα από τη “Γη της Ελιάς” και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

 

Στο OK! και στον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Θοδωρής Μπουρδέκας, τον οποίο γνωρίσαμε ευρύτερα από την Γη της Ελιάς, και μίλησε για την τοξική σχέση που είχε αλλά και τα θέματα που αντιμετώπισε με τις γυναίκες λόγω του ότι έχει πληγωθεί από την μητέρα του.

Θοδωρής Μπουρδέκας: Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξή του

Το τελευταίο διάστημα είσαι μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας. Αυτό δεν δυσκολεύει την προσωπική σου ζωή;

Τον Ιανουάριο, πριν ακόμα δηλαδή μου γίνει η πρόταση για τη «Γη της ελιάς», είχα χωρίσει από μια σχέση τριών χρόνων που είχα και δεν ήμουν καλά. Έψαχνα τρόπο διαφυγής. Παρόλο που ήταν κοινή απόφαση γιατί συνειδητοποιήσαμε ότι δεν ταιριάζαμε, είχαμε άλλες ιδέες και άλλα μυαλά, μου κόστισε πολύ ο χωρισμός. Ήταν μια τόσο τοξική σχέση που ενώ θέλαμε να χωρίσουμε δεν μπορούσαμε να ζήσουμε ο ένας μακριά από τον άλλο.

Δηλαδή;

Υπήρχαν ζήλιες και τσακωμοί. Μπορεί να της έλεγα «Θα βγω με τους φίλους μου» και να μου απαντούσε «Όχι, δεν θα πας. Είμαστε ζευγάρι και θα πάμε μαζί». Μέχρι και από την κολλητή μου, που την ξέρω από μικρό παιδί, με είχε απομακρύνει γιατί τη ζήλευε παθολογικά και μία φορά που έμαθε ότι κάνουμε γυμναστική στην πιλοτή της πολυκατοικίας την πήρε και την έβρισε. Μιλάμε για χοντρά σκηνικά. Εγώ μέχρι τότε δεν είχα κάνει σχέση και δεν ήξερα πώς να λειτουργήσω. Ένιωθα ότι αυτό το πράγμα με καταπιέζει και αντιδρούσα καταπιέζοντάς την κι εγώ.

Για να σου δώσω να καταλάβεις, μου έγινε πρόταση με πολλά χρήματα για να πάω στην Ιταλία να κάνω κάποιες φωτογραφίσεις με μαγιό. Της το λέω και της προτείνω κιόλας να έρθει μαζί μου. Τελικά δεν πήγα γιατί δεν ήθελε το αγόρι της να φοράει κοντά μαγιό και μου πέρασε κι εμένα την εντύπωση ότι δεν είναι σωστό να το κάνω. Μου έγιναν πολλές σοβαρές προτάσεις κατά τη διάρκεια αυτής της σχέσης που τις απέρριψα, γι’ αυτό και τώρα έχω αποφασίσει να είμαι δεκτικός σε ό,τι καινούριο μού παρουσιάζεται.

 

Βλέποντας αυτή τη συμπεριφορά, εσύ πώς αντιδρούσες;

Αντιδρούσα κι εγώ με αντίστοιχο τρόπο και γινόμουν κι εγώ πιεστικός: «Τι; Θα πας στη φίλη σου; Όχι, δεν θα πας πουθενά!». Έφτασα στο σημείο να την παρακολουθήσω και μέσα μου πίστευα ότι αυτό που κάνω είναι σωστό. Αλλά ήταν η πρώτη γυναίκα που με αγάπησε. Και το λέω αυτό επειδή είχα θέματα με τις γυναίκες, γιατί έχω πληγωθεί πολύ από τη μητέρα μου. Έχω δεχτεί σωματική κακοποίηση, έχω φάει πολύ ξύλο όταν ήμουν μικρός, κι αυτό με επηρέασε πολύ στην ενήλικη ζωή μου.

Τι εννοείς;

Δεν θα ήθελα να σταθώ περισσότερο σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου. Εξάλλου, τη μητέρα μου την έχω συγχωρέσει και τώρα έχουμε καταπληκτικές σχέσεις γιατί κατάλαβα ότι κι εκείνη αντιδρούσε με αυτό τον τρόπο γιατί είχε περάσει δύσκολα όταν ήταν παιδί. Αλλά αυτά που πέρασα με έκαναν να μισήσω τα κορίτσια και να θέλω να τα πονέσω. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν είχα κάνει σχέση μέχρι τα 23 μου. Μέχρι τότε δεν ήθελα καν να κοιμάμαι στο ίδιο κρεβάτι με μία κοπέλα. Ένιωθα άβολα.

Αυτό που έκανα λοιπόν ήταν να τους πουλήσω παραμύθι μέχρι να ικανοποιήσω τη σεξουαλική επιθυμία μου και μετά να σηκωθώ και να φύγω. Μου έχει τύχει να κυνηγάω μια κοπέλα για δύο μήνες, να την κάνω να χωρίσει, να κοιμηθούμε μαζί και μετά να τη χωρίσω. Τέτοιο μίσος είχα απέναντι στις γυναίκες! Όταν λοιπόν βρήκα μια κοπέλα και την αγάπησα κι εγώ, μου ήταν πολύ δύσκολο μετά να χωρίσω.

 

Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που έχεις κάνει σε μια γυναίκα;

Έχω κάνει τα χειρότερα! Αλλά κάποιοι μένουν στα χειρότερα και κάποιοι γίνονται πιο δυνατοί. Νομίζω ότι το χειρότερο το έκανα στην πρώην μου και ήταν ότι ήμουν χειριστικός απέναντί της. Ντρέπομαι που το λέω, αλλά έπαιξα πολύ με τα συναισθήματα και την ψυχολογία της, σε σημείο που της είχα πει: «Αν με χωρίσεις, θα αυτοκτονήσω».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα εκείνη να κλαίει βλέποντάς με να της λέω ότι θα πάρω ένα μαχαίρι και θα το καρφώσω στην καρδιά μου, να κλαίω κι εγώ και όλο αυτό το σκηνικό να το έχω κάνει επίτηδες για να την τουμπάρω και να μη με αφήσει. Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έκανα και το έχω μετανιώσει χίλιες φορές! Αυτό που κρατάω είναι ότι μετά το τέλος αυτής της τόσο τοξικής σχέσης έμεινε πολλή αγάπη. Παρόλο που χωρίσαμε, τη νοιάζομαι πολύ –το ίδιο και εκείνη– και θα την ευχαριστώ πάντα που με έμαθε να αγαπάω τις γυναίκες.

 

enimerotiko.gr