Sylvester Stallone: Μοιράζεται οικογενειακές φωτογραφίες με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του Sophia
1 year, 7 months ago
6

Λίγες εβδομάδες αφότου η σύζυγός του Jennifer Flavin υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, ο Sly μπήκε πριν λίγες ώρες στο Instagram για να γιορτάσει τα 26α γενέθλια της κόρης του Sophia Rose μοιράζοντας μερικές γλυκές οικογενειακές φωτογραφίες.

“ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ, SOPHIA!!” έγραψε ο ηθοποιός μαζί με αρκετές φωτογραφίες με την κόρη του και την πρώην σύζυγό του.

Ήταν η πρώτη φορά που μοιράστηκε μια εικόνα της Jennifer από τα τέλη Ιουλίου.

 

Σε ένα στιγμιότυπο, το τρίο χαμογελάει το ένα δίπλα στο άλλο για μια selfie ενώ σε ένα άλλο ποζάρουν όλοι μαζί ντυμένοι στα καλύτερα τους. Μια μέρα νωρίτερα, η Flavin τίμησε την Sofia στα πραγματικά της γενέθλια με το δικό της αφιέρωμα στο Instagram, το οποίο περιλάμβανε μια αναδρομική φωτογραφία μητέρας-κόρης, αλλά δεν είχε καμία εικόνα του Sylvester.

Στις 19 Αυγούστου, η Jennifer υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Το πρώην ζευγάρι είναι παντρεμένο από τον Μάιο του 1997 και έχει τρεις ενήλικες κόρες, την Sofia, την 24χρονη Sistine και την 20χρονη Scarlet. Όσο για τον πραγματικό λόγο που οι δυο τους χωρίζουν μετά από 25 χρόνια γάμου; Ο ηθοποιός είπε «απλώς πήγαμε σε διαφορετικές κατευθύνσεις».

«Θα την αγαπώ πάντα», πρόσθεσε. «Είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Είναι ο ωραιότερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ».

Ο Stallone που θα υποδυθεί τον γκάγκστερ στην επερχόμενη σειρά Tulsa King ανέβασε και ένα βιντεάκι από τα γυρίσματα με τον ίδιο να προσπαθεί να διαλέξει ποιο άλογο να ιππεύσει.