Sylvester Stallone: Σύννεφα στον γάμο του; Κάλυψε το τατουάζ της συζύγου του
1 year, 7 months ago
6

Σύννεφα φαίνεται να υπάρχουν στον γάμο του Sylvester Stallone με την Jennifer Flavin, έπειτα από 25 χρόνια έγγαμου βίου.

Ο σταρ μόλις κάλυψε το τεράστιο τατουάζ που απεικόνιζε τη σύζυγό του στο μπράτσο με την εικόνα του Butkus, του μπουλμαστίφ του Rocky, ενώ και η ίδια η Jennifer, που είναι 22 χρόνια νεότερη από τον 76χρονο σύζυγό της, υπαινίχθηκε ότι ήρθε το τέλος στον γάμο της με τον Sly, καθώς ανέβασε φωτογραφία της στο instagram όπου αγκαλιάζει τις τρεις κόρες τους.

Αυτά τα κορίτσια είναι η προτεραιότητά μου“, έγραψε στην ανάρτησή της στις 10 Αυγούστου. “Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Εμείς οι 4 για πάντα”. Η Jennifer δεν ακολουθεί πλέον τον σύζυγό της στο Instagram.

Πάντως, ο εκπρόσωπος του Stallone επέμεινε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στον γάμο του σταρ και πρόκειται για μία παρεξήγηση για την ανανέωση της εικόνας της συζύγου του στο μπράτσο του. “Ο κ. Stallone σκόπευε να ανανεώσει την εικόνα του τατουάζ της συζύγου του Τζένιφερ, ωστόσο τα αποτελέσματα ήταν μη ικανοποιητικά και, δυστυχώς, δεν μπορούσε να διορθωθεί. Ως αποτέλεσμα, έπρεπε να καλύψει την αρχική εικόνα με ένα τατουάζ του σκύλου του από το Rocky, Butkus. Ο κ. Stallone αγαπά την οικογένειά του. Οι Stallone γυρίζουν αυτή τη στιγμή μαζί ένα reality που θα κάνει το ντεμπούτο του στο Paramount+”.

Ο σταρ έδειξε το τατουάζ της συζύγου του μόλις στις 7 Αυγούστου με μια φωτογραφία στη σελίδα του στο Instagram. Αλλά μόλις εννέα ημέρες αργότερα, στις 16 Αυγούστου, ο καλλιτέχνης τατουάζ Zach Perez ανάρτησε φωτογραφία να δουλεύει στο άνω μέρος του βραχίονα του Stallone.

real.gr