Sylvester Stallone: Το τατουάζ που «μαρτύρησε» το διαζύγιο με την Jennifer Flavin – Tι αποκαλύπτει ο tattoo artist του σταρ
1 year, 7 months ago
6

Ο Sylvester Stallone σκεφτόταν να αλλάξει το τατουάζ που είχε “χτυπήσει” με το πρόσωπο της συζύγου του, Jennifer Flavin, πολύ καιρό προτού αυτή καταθέσει αίτηση διαζυγίου τον περασμένο μήνα, όπως αποκαλύπτει ο άνθρωπος που έκανε το τατουάζ στον Stallone πριν από χρόνια.

Εβδομάδες μετά, αφού ο Sylvester Stallone και η επί 25 χρόνια σύζυγός του, Jennifer Flavin, έθεσε τέλος στον γάμο τους, έρχονται νέες λεπτομέρειες σχετικά με το αλλοιωμένο τατουάζ με το πρόσωπο της Flavin.

Σύμφωνα με το DailyMail.com, μέρες πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός, ο Stallone άλλαξε το τατουάζ της Flavin με αυτό του αείμνηστου σκύλου του και συμπρωταγωνιστή του στο “Rocky”, Butkus. Όπως είπαν οι εκπρόσωποι του Stallone, επρόκειτο για λανθασμένη επεξεργασία του τατουάζ, που δεν άρεσε καθόλου στον σταρ και έτσι αποφάσισαν να κάνει τατουάζ τον Butkus.

Ωστόσο, τώρα, σύμφωνα με το People, ο Stallone σκεφτόταν να αλλάξει το τατουάζ της Flavin σε αυτό της Wonder Woman από πέρυσι. Ο Mike DeVries, μιλώντας στο περιοδικό, θυμάται ότι είχε κάνει το συγκεκριμένο τατουάζ στον Stallone – ο οποίος πρόσφατα το κάλυψε με ένα άλλο αφιερωμένο στον αείμνηστο σκύλο του Butkus – το 2007. Μέρες αργότερα, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του.

“Ήξερα ότι ήθελε να κάνει κάτι, επειδή πέρυσι μου είχε στείλει email, μου τηλεφώνησε και συζητήσαμε να μετατρέψουμε την Jennifer Flavin σε Wonder Woman,” είπε ο DeVries. Επεσήμανε ότι η Wonder Woman φορά μια κίτρινη τιάρα στο κεφάλι της, η οποία δεν θα πήγαινε καλά στα πιο σκούρα μαλλιά της Flavin στο τατουάζ στον ώμο του, προσθέτοντας ότι τελικά δεν άλλαξε το συγκεκριμένο τατουάζ.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 17267693_415363932147980_2857012198054559744_n-e1661862029245.jpg

Ο tattoo artist, ο οποίος λέει ότι έχει κάνει κι άλλα πολλά από τότε στον Stallone, είπε στο People ότι ο ηθοποιός είναι “ένας από εκείνους τους τύπους που απλά ξέρει τι θέλει”. Αναπολώντας τη στιγμή που δημιούργησε την εικόνα της Flavin, ο DeVries είπε ότι ο Stallone ξεκαθάρισε ότι ήθελε ένα τατουάζ με το πρόσωπό της, ωστόσο, ζήτησε επίσης μερικές ιδιαίτερες πινελιές.

Ο Stallone κάλυψε το τατουάζ τον περασμένο μήνα. Ο DeVries θεωρεί ότι φαίνεται καλό. Σημείωσε ότι πρόσφατα επικοινώνησε με τον Stallone,αλλά εκείνος δεν επέστρεψε την κλήση. Ο Stallone είχε προηγουμένως πει στο TMZ ότι προσπαθούσε να φρεσκάρει το τατουάζ, αλλά αντιθέτως το κατέστρεψε κι έτσι αποφάσισε να το καλύψει με τον Butkus. Επίσης, ο σταρ αναφέρθηκε στις φήμες ότι ο χωρισμός οφείλεται σε διαφωνία για το γεγονός ότι πήρε ένα Rottweiler, τον Dwight, που οδήγησε σε περαιτέρω διαμάχες και εν τέλει σε διαζύγιο. “Δεν τελειώσαμε τη σχέση μας για ένα τόσο ασήμαντο επιχείρημα” είπε στο TMZ ο σταρ.

instyle.gr