Σύλβια Δεληκούρα: Έπεσαν να με φάνε – Δέχτηκα μηνύματα που έγραφαν ότι «δεν έπρεπε ο Θεός να σου δώσει παιδί»
1 year, 1 month ago
6

Η Σύλβια Δεληκούρα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» το μεσημέρι της Πέμπτης. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα κακεντρεχή μηνύματα που είχε δεχθεί πριν από έναν χρόνο όταν σε συνέντευξή της είχε μιλήσει για τη γέννα της.

Συγκεκριμένα η Σύλβια Δεληκούρα είχε δηλώσει τότε: ” Μέχρι τον όγδοο μήνα ήταν να γεννήσω φυσιολογικά, μετά υπήρξε ένα μικρό προβληματάκι και μου είπε ο γιατρός να γεννήσω με καισαρική. Μου είχαν δώσει την ώρα και ενώ δεν ασχολούμαι με τα ζώδια, βλέπω αν γεννηθεί την ώρα που εγώ θα γεννούσα, θα είχε έναν συγκεκριμένο ωροσκόπο. Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να αργήσω, η μαία μας έπαιρνε τηλέφωνο. Το καθυστερούσα“.

Αυτά τα λόγια της είχαν σαν συνέπεια να δεχθεί πολλά κακόβουλα σχόλια, με τη Σύλβια Δεληκούρα να υπογραμμίζει σήμερα:

“Με έφαγαν ζωντανή. Ο κόσμος έχει μία τάση να κρίνει και να κακολογεί. Η κακία είναι πολύ εύκολη. Όταν το είπα αυτό, το είπα μεταξύ σοβαρού και αστείου. Εγώ ήξερα τι ώρα θα γεννήσω, γιατί πήγα για καισαρική. Είχα κάνει πλάκα στη μαία, κλειδώθηκα στο μπάνιο και της είχα πει να με αφήσει να περάσουν 15-20 λεπτά. Δεν ήμουν σε οδύνες, για να καθυστερώ τη γέννηση. Θα ήταν και τρελό αυτό. Είχα στεναχωρηθεί τόσο πολύ. Ενώ δεν στεναχωριέμαι όταν γράφουν γενικά, αυτό με ενόχλησε. Είχα δεχθεί προσωπικά μηνύματα που μου έγραφαν: “δεν έπρεπε ο Θεός να σου δώσει παιδί”… και άλλα χειρότερα. Θυμάμαι έκλαιγα και έλεγα: δε μπορεί να είναι τόσο κακός ο κόσμος. Με ενόχλησε που έλεγαν για το παιδί. Πολύ κακία ρε παιδί μου”.

Δείτε το βίντεο μετά το 11ο λεπτό

instyle.gr