Συμβουλές για να κάνεις γιορτές με την οικογένεια και να μην καθαρίζεις όλη μέρα!
1 year, 2 months ago
6

Οι γιορτινές οικογενειακές στιγμές είναι πολύτιμες και δημιουργούν αναμνήσεις που κρατούν χρόνια.

Οι ετοιμασίες των Χριστουγέννων όμως μάς κρατάνε μακριά από τα παιδιά και καταλήγουμε να καθαρίζουμε και να μαγειρεύουμε αντί να απολαμβάνουμε τις γιορτές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Είναι κοινό μυστικό ότι οι γιορτές προκαλούν άγχος σε αρκετούς από εμάς, αφού θέλουμε το σπίτι στην εντέλεια, ώστε να υποδεχτούμε όσο καλύτερα μπορούμε τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς. 

Ο χώρος μας πρέπει να είναι πεντακάθαρος και το εορταστικό τραπέζι στρωμένο. Πώς θα βρεθεί λοιπόν ο χρόνος για να δείξουμε την αγάπη μας και να απολαύσουμε ποιοτικό χρόνο με τους δικούς μας ανθρώπους;

Κάποιες ήδη νιώθετε ότι το «βάρος» της καθαριότητας του σπιτιού πέφτει μόνο σε εσάς και τις περισσότερες ώρες της ημέρας ξέρετε ότι θα τις περάσετε στην κουζίνα.

Εμείς το ψάξαμε πρακτικά και είμαστε εδώ να σας προτείνουμε 3 τρόπους ώστε να είστε σίγουρες ότι και οι δουλειές του σπιτιού θα γίνουν και θα περάσετε χρόνο με την οικογένεια!

Γιατί γιορτές σημαίνει να τις περνάς πάντα με την οικογένεια.

Είστε έτοιμες;

1. H καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο σημαντικό είναι να ξεκινάτε τη μέρα με τη οικογένεια σας! Τώρα που τα παιδιά είναι στο σπίτι, ξυπνήστε μαζί τους, ετοιμάστε όλοι μαζί πρωινό και απολαύστε το οικογενειακά. Ακούστε τα προβλήματα και τα θέματα τους και ξεκινήστε τις δουλειές της ημέρας έχοντας ένα γεμάτο πρωινό!

2. Αποφύγετε τη σπατάλη χρόνου.

Το να καθαρίσετε 3 φορές το μπάνιο για μια θαμπάδα, δεν βοηθάει να ξοδέψετε σωστά το χρόνο σας. Άλλωστε οι καθαριότητες δεν τελειώνουν ποτέ. Σε τελική ανάλυση βάλτε τα παιδιά να κοιμηθούν με ένα ωραίο παραμύθι και μετά εκτονωθείτε όσο θέλετε στη μπανιέρα.

3. Μειώστε τους χρόνους καθαριότητας στα 30 λεπτά!

Οκ, δεν είναι εύκολο να το κάνεις για όλες τις εργασίες του σπιτιού, αλλά με το Rol Quickwash, το πλύσιμο των ρούχων πια τελειώνει γρήγορα, εύκολα και οικονομικά. Το Rol QuickWash ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που πλένατε μέχρι σήμερα αφού είναι ειδικά σχεδιασμένο για το σύντομο πρόγραμμα πλύσης, προσφέρει αξεπέραστα αποτελέσματα πιο γρήγορα και με μικρότερο κόστος και σε 30 μόλις λεπτά έχετε φρεσκάδα και καθαριότητα στα ρούχα αλλά και χρόνο για την οικογένεια!

Τώρα η λύση είναι στα χέρια σας!

Καλές Γιορτές!