Συνταρακτικά spoilers για τις «Άγριες μέλισσες»! Ο εφιάλτης του Δούκα!
3 years, 4 months ago
6

Ο «τύραννος» Μάνος Βόσκαρης ξέρει για το σεβαστέικο θανάσιμα μυστικά

Εξέλιξη-βόμβα στις «Άγριες μέλισσες»! Στο χέρι κρατάει ο Μάνος Βόσκαρης τον Δούκα, μια και, σύμφωνα με τα νέα καταιγιστικά spoilers, ο τύραννος της Ελένης ξέρει για τον Σεβαστό ένα θανάσιμο μυστικό του!

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 ο Βόσκαρης μετακομίζει μόνιμα στο Διαφάνι και αναλαμβάνει το Τμήμα της Χωροφυλακής, παίρνοντας τη θέση του Προύσαλη. Αυτό προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στο χωριό, το οποίο εναντιώνεται σε αυτή την επιλογή.

Ο Βόσκαρης θα προκαλέσει ακόμα πιο πολύ τους Διαφανιώτες όταν θα εμφανιστεί στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου που διοργανώνει ο Λάμπρος. Ο δάσκαλος με τον Προύσαλη κάνουν τα πάντα για να τον απομακρύνουν, όμως δεν θα τα καταφέρουν.
Ο αδίστακτος Βόσκαρης, που στο βάθος του μυαλού του έχει πώς θα εκδικηθεί τη Λενιώ, σε μια συμβολική κίνηση δύναμης αρραβωνιάζεται την κόρη του κοινοτάρχη, τη Σοφούλα.

Συνάντηση

Βόσκαρης και Δούκας συναντιούνται και προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές του παρελθόντος, όμως δεν τα καταφέρνουν. Ο πρώτος προτείνει στον δεύτερο να βλάψουν την Ελένη, ωστόσο ο πεθερός της Ασημίνας εμφανίζεται διστακτικός, αφού για την εξόντωση της Λενιώς έχει δώσει «οδηγίες» στον Μελέτη.

Τότε, λοιπόν, ο Βόσκαρης τον εκβιάζει με ένα θανάσιμο μυστικό… Του αποκαλύπτει ότι ο γιος του ο Σέργιος τού είχε εξομολογηθεί πως αυτός δηλητηρίασε έπειτα από εντολή του πατέρα του τον Γιώργο Σταμίρη, τον μπαμπά των τριών αδελφών, για να πάρουν τα χωράφια του.

Ποια θα είναι η αντίδραση του Δούκα; Η συνέχεια στο σίριαλ των εκατομμυρίων τηλεθεατών θα είναι καθηλωτική!