Συντετριμμένη η Ριάνα: Έμαθε το χειρότερο νέο λίγες μέρες πριν γεννησει και δεν μπορεί να συνελθει
2 years, 5 days ago
6

Η Ριάνα και ο σύντροφός της, ο γνωστός ράπερ Asap Rocky, μπήκαν σε νέες περιπέτειες, λίγο καιρό πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

 

Μόλις λίγες μέρες μετά τις φήμες ότι ο διάσημος ράπερ έχει απατήσει την εγκυμονούσα τραγουδίστρια με μια στενή συνεργάτιδά της, ο Asap Rocky συνελήφθη στο αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, οι αστυνομικοί του τμήματος του Los Angeles και μέλη της υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων των ΗΠΑ συνέλαβαν τον 33χρονο, ο οποίος είχε φθάσει στις ΗΠΑ με ιδιωτικό αεροσκάφος από το νησί της Καραϊβικής, όπου είχε πάει για διακοπές με τη Ριάνα.

 

Δεν τελειώνουν τα προβλήματα για την Ριάνα και τον πατέρα του παιδιού της

Η αστυνομία ερευνά τον Asap Rocky, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Rakim Mayers, για την πιθανή εμπλοκή του σε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς, στις 6 Νοεμβρίου, στο Hollywood, καθώς το θύμα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο ράπερ, μαζί με άλλα δύο άτομα, το προσέγγισαν με ένα περίστροφο, ενώ περπατούσε στον δρόμο, μεταδίδει το NBC.

Επίσης, το θύμα κατέθεσε ότι ο A$AP Rocky τον πυροβόλησε τρεις ή τέσσερις φορές και μια σφαίρα τον τραυμάτισε στο αριστερό του χέρι, αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο, το οποίο επικαλείται μια έκθεση της αστυνομίας.

 

Ένας από τους δικηγόρους που εκπροσωπούν τον A$AP Rocky και ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Los Angeles δεν έχουν ανταποκριθεί προς το παρόν σε αίτημα να σχολιάσουν.

enimerotiko.gr