Τ.Κεφαλά: «Αυτά είναι τα καλά μου ρούχα – Δεν έχω κάτι άλλο» «Έχω συνηθίσει σε όλη μου τη ζωή να ακούω αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου»»
2 months, 21 days ago
6

Απαντήσεις για την εμφάνισή της στην ορκωμοσία της στη Βουλή έδωσε η Τζώρτζια Κεφαλά μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.  

«Είπα στην ανάρτησή μου να βάλετε τα ωραία σας μυαλά να βγάλουν συμπεράσματα για τους ανθρώπους. Μπορώ να δείξω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Είμαστε σε αρκετά ώριμη κατάσταση να καταλάβουμε τι είναι πραγματικά σημαντικό και η κατανόηση που πρέπει να δείξουμε ο ένας στον άλλον» δήλωσε αρχικά η Τζώρτζια Κεφαλά.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια και βουλευτής της “Πλεύσης Ελευθερίας” ξεκαθάρισε: «Έχω συνηθίσει σε όλη μου τη ζωή να ακούω αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου, και υπάρχει λόγος που την επιλέγω. Ο λόγος είναι η ελευθερία της έκφρασης, της άποψης και η αποδοχή του διαφορετικού σε όλα τα επίπεδα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έρχομαι όπως αισθάνομαι ότι τιμώ τους συνανθρώπους μου. Αυτά είναι τα καλά μου ρούχα, δεν έχω κάτι άλλο και πραγματικά πιστεύω ότι είναι μία συμφωνία ανθρώπων. Έχουμε συμφωνήσει ότι αυτά τα ρούχα εκδηλώνουν σεβασμό και διαφωνώ κάθετα. Ο καθένας πρέπει να είναι αυτό που είναι. Δεν στεναχωρήθηκαν οι δικοί μου, ούτε πέρασε από το αυτί τους. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν επεμβαίνει στα θέματα που έχουν να κάνουν με τη προσωπική μας επιλογή» πρόσθεσε η Τζώρτζια Κεφαλά.